Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +12
Z facetami to można porozmawiać jedynie o bzdurach typu:
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
Milo900 +22
#!$%@? mac, siedze na jakimś kolejnym callu, z ktorego nic nie wynika, bo pewnych osob nie ma, a dopiero beda w piatek dostepni, zeby sprawy ruszyly do przodu, ale wtedy w poniedzialek musi byc kolejne spotkanie z innymi osobami, bo cos tam cos tam.
A klientowi bylo cos obiecane na koniec lipca, a ja tego nie widze nawet we wrzesniu.
Ehh widze przez okno jak chlopaki ukladaja kostke brukową, cos czuje, ze
A klientowi bylo cos obiecane na koniec lipca, a ja tego nie widze nawet we wrzesniu.
Ehh widze przez okno jak chlopaki ukladaja kostke brukową, cos czuje, ze
Pykam sobie na różnych standardowych mapach, zachodzę leszczy i inne dzieci od tyłu rozwalając ich w proch z Bizona. No dynamika inna niż CS:Source, ranki rosną itp.
No to próbujemy "Operacja Wildfire", wchodzę, jakieś niestandardowe mapki tworzone przez społeczność. No ładnie. Gram na jakiejś mapie gdzie jest zima. Super, śnieg, radiowozy, różne poziomy terenu, zakamarki.
Na początku dostaje w dupę, ale się przyczajam uczę mapy, wygrywam jedną z rund pistoletowych. No ładnie ich wykosiłem z USP, gwiazdka się należy. Potem kupuje M4 z tłumikiem i czaje się po bombsajtach.
Wpada jakiś koleś z ksywą twitch.tv/ i coś tam dalej miał (pewnie streamuje) dostał raz HS z mojej lufy, następna runda, to samo, potem jeszcze kilka razy to mnie dopadli, potem ja jego i jakiegoś innego gracza skosiłem serią z M4, dwa HS za jednym zamachem. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gorzkiezale
I się zaczęło wyzywanie od cheaterów, dziwek i inne takie, że sobie staty nabijam i w ogóle to jaki mam globalny rank.
No i powiedzcie co trzeba mieć w głowie żeby tak od razu kogoś wyzywać od cziterów i w ogóle się rzucać i obrażać? Przychodzę, gram, nie robię z tego żadnego ambarasu (nie robie z tego streama), staram się spędzić chwilę czasu rozrywkowo. Do nikogo nie krzyczę, nie obrażam, a na pewno nie oszukuję używając programów, które by pozwalały osiągnąć przewagę nad innymi graczami.
Jak grałem w CS:S to raczej dobrze to wspominam, bo chyba dobierałem sobie dobre serwery, gdzie byli admini na poziomie i szybko reagowali na wszelkie zachowania niezgodne z ogólnie przyjętymi zasadami.
Szkoda że serwery CS:S pustoszeją - moim zdaniem całkiem dobra gra, ma może trochę mankamentów. Ale teraz większość jest chciwa na wirtualne dobra - skiny do broni.