Aktywne Wpisy

kawasoo +1
#famemma kto chce link ?
fake-konto +1
Ejjj, #!$%@?, wytłumaczcie mi pls, kogo stać na budowę/kupno domu????
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te

Ferencvaros / Partizani -FC Salzburg/ FK Liepaja
Łudogorec Razgrad / Mladost Podgorica - Crvena zvezda / Valletta FC
BATE Borysów / SJK Seinajoki - FH Hafnarfjordur / Dundalk
Astra Giurgiu - FC Kopenhaga / Crusaders
Viktoria Pilzno - Qarabag / F91 Dudelange
FC Astana / Żalgiris Wilno - Celtic Glasgow / Lincoln Red Imps
Olympiakos Pireus - Sheriff Tiraspol / Hapoel Beer-Sheva
Dinamo Zagreb / FK Vardar - Dinamo Tbilisi / Alashkert
Rosenborg / IFK Norrköping - APOEL / The New Saints
Wygląda to dość...średnio niestety... :( Salzburg, BATE i Olympiakos wyglądają na zdecydowanych faworytów swoich par. Pilzno też powinno raczej puknąć Karabachy aczkolwiek może Azerowie coś powalczą, tymbardziej że Austriacy bardzo długo się męczyli z Liepają. Jedyna para gdzie można liczyć naprawdę na wyrównany bój to Rosenborg - APOEL gdzie trzeba bardzo mocno ściskać kciuki za Norwegów. Celtiku nie liczę bo złudnie wierzę że ambitni Gibraltarzczycy ich wyeliminują i ten gównoklub się skompromituje do reszty.
O przejściu Bośniaków nie wspominam.
Potrzeba będzie mnóstwo szczęścia.
5!
#legia #drogadolm #pilkanozna
Tylko w ten Celtik szczerzę po prostu nie wierzę a z Apoelem będzie trudno. Lepiej liczyć gdzieś na jeszcze jedną niespodziankę w tej czy następnej rundzie.