Aktywne Wpisy
Cassini +17
Felixu +8
#przegryw #rozowepaski #seks Jestem długodystansowcem. Nie mogłem się nawet spuścić u divy 8/10 z wyglądem modelki podczas #!$%@?ńska. Dopiero po długim waleniu ręka spucha ujrzała świat. Mówiła ciągle "no zwal tego #!$%@?, pobrudź mnie, suczka chce mleka". Jedyne co mnie ogranicza to kondycja. Samice się powinny zabijać o mnie. Moja tajemnica? Walenie konia od 13 roku życia.
Mój różowy stwierdził, że chciałby przejść z zagranicznych dermokosmetyków (używa la roche) na polskie :) . Czy być może któraś z Mirabelek mogłaby polecić jakiegoś dobrego polskiego producenta dermokosmetyków? Próbowała Iwostinu (niby dobranej dla swojej skóry linii), ale się jej nie sprawdziły.
Oprócz tego również słyszałam dużo dobrego o Pharmacerisie, Fitomedzie i dr Irenie Eris.
Ciekawą marką jest Jadwiga, ale na sobie wypróbowałam tylko polską papkę (tak nawiasem jest to świetny produkt na wypryski).
@failed: Jeszcze dodam, że dużym plusem Sylveco jest to, że w punktach sprzedaży łatwo jest dostać próbki ich kosmetyków, więc zanim Twój Różowy coś zakupi, może sprawdzić, czy dany produkt na pewno jej pasuje :)
Komentarz usunięty przez autora