Aktywne Wpisy
Alvarez17 +4
#przegryw mieliście osobę towarzyszącą na studniówce? Ja w sumie nawet nie miałbym kogo zapytać i poszedłem sam, a też jestem osobą która wolałaby umrzeć w samotności niż komuś zawracać Dupę i może dobrze zrobiłem, ale no sam fakt tego że nie miało się z kim jest przegrywowy
czy różowe ubranie u "dorosłego" faceta fituje hit czy jest to ozanaka (nwm jakiejś słabości czy #!$%@? wie co w społeczeństwie)?
153. Tak więc kontrola nad ludzkim zachowaniem zostanie wprowadzona nie przez wykalkulowaną
decyzję władz, a przez proces społecznej ewolucji (jednakże, ewolucji GWAŁTOWNEJ).
Procesowi temu nie będzie można się oprzeć, ponieważ każde osiągnięcie, samo w sobie, będzie
wydawało się korzystne, lub przynajmniej ujemna strona wprowadzenia osiągnięcia będzie
wydawać się mniejsza od tej wynikającej z jego nie wprowadzania (zobacz paragraf 127).
Propaganda jest na przykład używana z wielu dobrych przyczyn, takich jak zniechęcanie do
nadużyć wobec dzieci czy nienawiści rasowej. [14] Edukacja seksualna jest niewątpliwie
użyteczna, jednak jej efektem (do stopnia, w którym jest skuteczna) jest przesunięcie kształtowania
postaw seksualnych z rąk rodziny w ręce państwa reprezentowanego przez publiczny system
szkolnictwa.