Wpis z mikrobloga

ktoś się orientuje jaki jest orientacyjny koszt instalacji LPG u Krajewskiego w #bielskobiala? Silnik 1.6 VTi jeżeli jest to istotne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czy ewentualnie są jakieś inne firmy warte polecenia w okolicy?

#lpg
  • 13
  • Odpowiedz
@adamua: Polecam i wszystkim polecałem... Firmę w Brzeszczach obok cmentarza. Dawałem tam 2 auta plus znajomi którym poleciłem i wszyscy zadowoleni. Instalacja chodzi super i co najważniejsze nie naciągają :) Kiedyś szarpało na gazie i powiedział mi żebym sobie świecę wymienił bo któraś nie działa, a mógł spokojnie skasować za coś innego i samą święcę wymienić. Innym razem zerwałem instalację pod samochodem bo zachciało mi się testowania quattro po śniegu
  • Odpowiedz
@adamua: taniej niz 3k ( chyba ze wtrysk bezposredni)
Ja 2800 placilem do e46 2.5 170kuca. Praktycznie najwyzsza polka jaka proponowal, miala byc wersja bez oszczedzania :P
Przejechałem już 18k km i żadnych problemow.
Krajewski sprawdzony, zna sie dobrze, nie słyszałem o żadnych problemach z jego instalacjami.
  • Odpowiedz
@adamua: gadalem z nim niedawno jak mi regulował. Ceny niezmienne od kilku lat. za sekwencje musisz liczyć minimum 2500-2700. gdzie indziej nie szukaj. gość jest zajebisty. zna się na robocie. ja robiłem na t.t.jeża w BB( autogaz Beskid) i strasznie #!$%@? robotę. od początku miałem problemy których sami nie potrafili rozwiązać. dopiero Krajewski załatwił sprawę w 1 dzień.
  • Odpowiedz
@fakjubicz86: mi tez #!$%@?, tak ze nawet na benzynie nie jezdzil, powiedziałem ze nie zapłacę całości i policja musiała wkroczyć bo nie chcieli samochodu oddac
  • Odpowiedz