Aktywne Wpisy

teslamodels +80
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°

czarna-malwa +14
![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

Mirki poleccie jakas gre zeby zaczac zabawe bez ostrego #!$%@?.
O ile ogarniam przyciski i ten dzyndzel po lewej, o tyle jak mam gierke w ktorej jednym sie chodzi a drugim celuje. Bastion, nuclear throne to dostaje bialej goraczki.
Szukam czegos zebym mogl sie na tym gornym prawym czyms (zabijcie mnie nie wiem jak to nazwac) nauczyl grac/celowac.
Moze portal 2 by spasil?
Potrzebujesz dwoch kierunkowych kontrolerow. Sek w tym ze obie ww. przeze mnie gry sa za szybkie i troche nie wybaczaja bledow. A ja nie chce sie #!$%@? na pad, a raczej chcialbym jak najmniej stresu w trakcie "nauki" pada.
@MtEverest: sprobuje portala bo w3 ni mam :)
• Binding Of Isaac - tutaj trudnością bardziej będzie sama gra aniżeli nauka pada, ale na poziomie trudności "normal" powinieneś ogarnąć
• Rocket League - wiadomo
• może jakaś strzelanka singlowa? Borderlandsy 2 / The Pre-Sequel?
• Portal 2 jak najbardziej spoko, bo masz czas się zastanowić, nie ma dużo na czas rzeczy
• GTA V single/online
• Shower With Your Dad
Jeszcze do głowy przychodzi mi seria Assassins Creed i Batmany, tutaj to już wedle uznania sobie coś wybierz, wszystko sprowadza się praktycznie do takiego samego