1189 - 1 =1188 W pierwszej połowie "Uncharted 3: Drake's Deception", a w drugiej "Oszustwo Drake", bo jak się skończył PSplus to dorwałem grę po polsku. Udało mi się w końcu przejść trzecią część przygód Nathan Drake'a. Tradaycyjnie nie będe spoilerował, żeby nie psuć zabawy innym. Fabuła w miarę spójna, mniej strzelania niż w dwójce (hurra!), możliwość odrzucenia granatu (!!!) i tryb alternatywnego celowania (chyba troszku łatwiej się trafiało). Na upartego schemat gry czasem przypominał dwójkę (podobne wydarzenia/akcja tylko lokacja inna, takie wrażenie "o już gdzieś to widziałem"). Czasem zdarzały się problemy ze skryptami, ubijam po cichu jak ninja całą lokacją i gra nie chce ruszyć dalej, dopiero wystrzał z broni odblokowuje dalsza fabułę. I nie wiem czy na plus czy na minus, ale główny antagonista zupełnie nie przypadł mi zbyt do gustu :D
Teraz pora na Uncharted: Drake's Fortune, żebym w końcu mógł zająć się innymi exami na ps3 #rokgier
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W pierwszej połowie "Uncharted 3: Drake's Deception", a w drugiej "Oszustwo Drake", bo jak się skończył PSplus to dorwałem grę po polsku.
Udało mi się w końcu przejść trzecią część przygód Nathan Drake'a. Tradaycyjnie nie będe spoilerował, żeby nie psuć zabawy innym. Fabuła w miarę spójna, mniej strzelania niż w dwójce (hurra!), możliwość odrzucenia granatu (!!!) i tryb alternatywnego celowania (chyba troszku łatwiej się trafiało). Na upartego schemat gry czasem przypominał dwójkę (podobne wydarzenia/akcja tylko lokacja inna, takie wrażenie "o już gdzieś to widziałem"). Czasem zdarzały się problemy ze skryptami, ubijam po cichu jak ninja całą lokacją i gra nie chce ruszyć dalej, dopiero wystrzał z broni odblokowuje dalsza fabułę. I nie wiem czy na plus czy na minus, ale główny antagonista zupełnie nie przypadł mi zbyt do gustu :D
Teraz pora na Uncharted: Drake's Fortune, żebym w końcu mógł zająć się innymi exami na ps3
#rokgier