Aktywne Wpisy
kantek007 +14
MIASTO bez A
Virsky +307
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Jakie macie zainteresowania poza chodzeniem na zakupy i oglądaniem telewizji? To nie zarzutka, pytam serio, bo moja co druga znajoma idzie do pracy z "nudów"
Komentarz usunięty przez autora
(i to nie jest poza wymienionymi, bo nie jarają mnie ani zakupy ani tv)
@iniacz: interesuje sie czyli przeczytalam Metro 2033 ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
do tego motoryzacja tak troszku, gry, maszyny i wszelakie urzadzenia(jak dzialaja i czemu nie dzialaja), lekko elektronika - jakies proste uklady i urzadzenia probowalam robic ;d
z zainteresowan to jeszcze remonty lubie jakkolwiek to nie brzmi xd
Ogólnie udzielam się w fandomie ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie ma czasu na nudę ;)