Aktywne Wpisy

poorepsilon +66
W czwartej klasie podstawówki zdałam sobie sprawę, że się umiera. Że ten mityczny koniec, który dosięga każdego dosięgnie i mnie i że to serio będzie koniec.
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z

Bunch +79
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie

FOLIA SONTE
#beniz tego pana
#technologia #prywatnosc #heheszki #zycienakrawedzi
@SONTE: to działa w ten sposób tylko przy tym konkretnym wdrożeniu?
Ale i tak lepsze, niż kibelek z luster weneckich umieszczony na środku ulicy. ( ͡º ͜ʖ͡º)
zatem jezeli ktos za dlugo sie nie ruszy bo czyta cos na smartfonie to moze miec niespodzianke ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wsciekle_piesci_meza: To się szybciej zesrasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wsciekle_piesci_meza: to się nawet nie zorientujesz bo i tak będzie dalej nieprzezroczyste