Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +892
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka

Ryneczek +114
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska

Poprzedni Havling miał miejsce 28.11.2012 r. nie przyniósł wielkiej zmiany cenowej, cena wahała się 0 / +8% dopiero po 1,5 miesiąca machina ruszyła bardzo dynamicznie. Analitycy upatrywali zwyżkę kryzysem cypryjskim wtedy. Teraz też kłopoty finansowe świata się nasilają. Może być tak że btc będzie stał w miejscu, w havling tez bez większych zmian po czym zacznie się panika i ucieczka od #btc -> bo nie urósł i znów ruszymy za jakiś czas. (1 msc - 2 msc)
#kryptowaluty
@maniakbitcoin: a moze byc tak, ze pojdzie w gory w cholere ( ͡° ͜ʖ ͡°) Slowem - nikt nic nie wie
Warto zwrócić uwagę, że drastyczne wzrosty występowły już przed ogłoszeniem blokady banków - to sugeruje że implozja Cypru nie była przyczyną ówczesnej bańki - aczkolwiek z pewnością ją spotęgowała
Godzine po halvingu 2k$ i #!$%@?