Aktywne Wpisy
Blondynka34 +142
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Fortyk +78
Szwajcaria odpada z turnieju, mam nadzieję, że razem z sędzią Markiem Clattenburgiem. Piszę maila do uefy, szefa sędziów, jak i samego zainteresowanego (mam nadzieję, że nie tylko ja, bo tylu błędów dawno nie widziałem - brak czerwonej za faul na Lewandowskim, Jędza dostaje żółtą za symulkę szwajcara, poprzeczka po ewidentnej ręce itd...). Jeśli chcecie aby załączył w mailu również Wasze opinie, prośba o komentarze w tym wątku (w języku angielskim). Czekam do godz. 23:00.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
sugerowanie, że UEFA bierze pod uwagę jakieś brednie z e-mailów xD
nawet nie brednie, ale to oni są panami, oni decydują, nawet 50 mln listów nic by nie zmieniło.
Napisałem do kilkunastu osób z UEFA, ale jak na razie odpisał mi tylko jeden Włoch :) Jeśli dobrze potrafię czytać między wierszami, to najogólniej mówiąc: UEFA jest w "całości" szwajcarska, mają tam siedziby, konta bankowe, przestrzegają ichniejsze prawo itd. Pracownicy UEFA mieszkania tam na stałe.Obecnie UEFA ma pewne problemy w swoim kraju. Niewyobrażalne jest aby sędzia sędziował