Aktywne Wpisy
VeritasEtLux +34
Drodzy moi,
Rzecz jest poważna! Żona wyśmiewa się ze mnie. Mowię od czasu do czasu na ludzika lego per "hipek" co zawsze wywołuje u niej salwy śmiechu... Wiem, że nie jest to oficjalna nazwa na taką figurkę, ale śmiem twierdzić, że nie tylko ja tak mówiłem w dzieciństwie.
Potrzebuję od Was potwierdzenia (lub nie, ale mam nadzieję na potwierdzenie ;) ), że znacie taką nazwę, lub słyszeliście jak ktoś jej używa. Chcę
Rzecz jest poważna! Żona wyśmiewa się ze mnie. Mowię od czasu do czasu na ludzika lego per "hipek" co zawsze wywołuje u niej salwy śmiechu... Wiem, że nie jest to oficjalna nazwa na taką figurkę, ale śmiem twierdzić, że nie tylko ja tak mówiłem w dzieciństwie.
Potrzebuję od Was potwierdzenia (lub nie, ale mam nadzieję na potwierdzenie ;) ), że znacie taką nazwę, lub słyszeliście jak ktoś jej używa. Chcę
bolS07 +63
Wołam: @Abovd: @redmonk: @Krupier: @kanapkaznutella: @Krupier @Inkwizycja @Sojuze @ddsdds i kto chętny niech wpisuje.
#rowerowyszczecin #szczecin
Jutro chętnie bym się gdzieś wybrał bo wolne mam, ale raczej nie na całodniówkę.
To daj znać, im szybciej tym lepiej, bo jak nikt nie będzie chciał jechać to będę musiała sobie inaczej dzień rozplanować :P
W razie czego w niedzielę też mogę.
Ok, jakby co ustawiam budzik na 8. Dajcie znać o tej godzinie czy jedziecie czy nie i wtedy na godz 9 się zgadamy, a jak nie to nie.
doooobra, to może odpuśćmy bo za dużo "ale". Ciężko Szczecin wyrwać z okowów piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora