Aktywne Wpisy

RozowaWkolorachTeczy +117
Na zakupkach spodobała mi się jedna koszula, ale była droga, bo 250zl, a było mi szkoda kasy. Mój chłopak powiedział, że mi kupi za hehe loda. Zgodziłam się, a wieczorem w domu dostał za co zapłacił.
Był zadowolony, bo w sumie lodzik za 250zł to "hehe niedużo" jak stwierdził.
Zdziwiłby się jakby się dowiedział, że byłemu robiłam po prostu z miłości
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sex
Był zadowolony, bo w sumie lodzik za 250zł to "hehe niedużo" jak stwierdził.
Zdziwiłby się jakby się dowiedział, że byłemu robiłam po prostu z miłości
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sex

sezet11 +311
#wroclaw Zaginiony przed kilkoma dniami 17 latek z Wrocławia znaleziony martwy #polska #policja #wydarzenia

budzi śmiech na ulicy jeśli już - hurr durr zobaczta ile mam chromów ! PACZCIE JAKI ZE MNIE TWARDZIEL xD
sportowe droższe więc no ten tego...
kobiet faktycznie mnóstwo - żonę, córkę, wnuczkę albo dwie xD
wieloletni doświadczony kierowca - zgodzę się, jak się z TIRA przesiada to wielkiej różnicy nie ma i tak 80 km/h i tak :D ( nie obrażając nikogo oczywiście ).
sportowe
-#!$%@? innych uczestników drogi źle dobranym wydechem(głośny nie jest lepszy)
Nic tak nie denerwuje jak chcesz iść spać a tu jakimś harlejowcem musi sobie kółka po ulicach robić, a że nie stać na dobry wydech to kupuje pordzewiałe gówno które wydaje odgłos odrzutowca.
@portas91: kuzyn sobie kupił jakiegoś choppera (nie HD). Jakoś parę miesięcy później umówiłem się z nim na mieście, zapowiedział że przyjedzie motocyklem. Czekam, nasł#!$%@?ę a tu nagle zza pleców pada "NO CZEŚĆ". Pytam go co jest grane, nie byłem aż tak zamyślony żeby nie usłyszeć a ten "weź przestań,
do tego pospawaną za stodołą z marchewki
to harlej jest wspaniałym wyborem