Wpis z mikrobloga

@oficer-prowadzacy: podpisy zdecydowanie odwrotnie :D

budzi śmiech na ulicy jeśli już - hurr durr zobaczta ile mam chromów ! PACZCIE JAKI ZE MNIE TWARDZIEL xD

sportowe droższe więc no ten tego...

kobiet faktycznie mnóstwo - żonę, córkę, wnuczkę albo dwie xD

wieloletni doświadczony kierowca - zgodzę się, jak się z TIRA przesiada to wielkiej różnicy nie ma i tak 80 km/h i tak :D ( nie obrażając nikogo oczywiście ).

sportowe
@oficer-prowadzacy: Nie jeżdże motocyklem, aczkolwiek po jednej i po drugiej stronie można wpisać:

-#!$%@? innych uczestników drogi źle dobranym wydechem(głośny nie jest lepszy)

Nic tak nie denerwuje jak chcesz iść spać a tu jakimś harlejowcem musi sobie kółka po ulicach robić, a że nie stać na dobry wydech to kupuje pordzewiałe gówno które wydaje odgłos odrzutowca.
A najbardziej mnie #!$%@? ta ich chęć pochwalenia się. Stoje sobie na przystanku, sprawdzam godzinę odjazdu więc odwrócony tyłem, aż nagle słyszę jebnięcie(przez słuchawki), normalnie jakby samolot lądował awaryjnie, odwracam się a tu uhahany kierowca motocykla który właśnie sobie podłechtał ego, ludzie raczej go nie podziwiali, wręcz wykazywali zażenowanie.
@oficer-prowadzacy: no nie jestem pewien czy ten po lewej nie jest bardziej #!$%@?ący jak #!$%@? 736225 dB nawet na jałowym biegu

@portas91: kuzyn sobie kupił jakiegoś choppera (nie HD). Jakoś parę miesięcy później umówiłem się z nim na mieście, zapowiedział że przyjedzie motocyklem. Czekam, nasł#!$%@?ę a tu nagle zza pleców pada "NO CZEŚĆ". Pytam go co jest grane, nie byłem aż tak zamyślony żeby nie usłyszeć a ten "weź przestań,