Wpis z mikrobloga

@hermes06: Ale czy ja powiedziałem że to jest spoko? Stwierdzam tylko fakt dlaczego na Ukraińców się jedzie za to a Węgrów którzy to robią się po prostu zlewa. Dlatego nie ma porównania.

@kaifasz: Testo zawsze spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@hermes06: #!$%@?, przestań szkalować naszych bratanków #!$%@?, zdechniesz w pierdlu w Sztumie #!$%@?. Podpisano, prokurator generalny Dziura w Dupie

Podpisuje pod tym
  • Odpowiedz
Nie przypominam sobie żeby Węgrzy brutalnie wymordowali 100 tyś polaków, rozpruwali dziecięce zwłoki i wieszali ich truchła na drzewach

@corpseRott: No Polaków to akurat nie, ale nadal ich epopeja drugowojenna to wstyd i hańba. Z małych narodów euroipeiskich to chyba tylko Rumunii i Chorwaci mogliby z nimi iść w szranki w kategorii "najgorsze niegermańskie pronazistowskie małe narody Europy".
  • Odpowiedz
@OldFuckinPyroRex: jeżeli musisz przed nazwą jakiejś kategorii dodać co najmniej dwa przymiotniki to to nie jest już prawdziwa kategoria. Prawda jest taka, że z jakiegoś powodu Węgrzy lubią Polaków, a Polacy Węgrów i powinniśmy to utrzymywać. Osobiście odwiedzałem kraje, które nam sąsiadują i wierz mi, ale paradoksalnie tylko w Niemczech, Rosji i Ukrainie spotkałem się z pozytywnym odbiorem mojej narodowości. Czyli w skrócie jak my kogoś lubimy to on nie lubi
  • Odpowiedz