Aktywne Wpisy
rales +250
KAPITAN STATKU LEONIDAS XDDDD
JanuszKarierowicz +266
Przerażają idioci, którzy się cieszą z ukraińskich niepowodzeń na froncie albo wręcz kibicują Rosji xD Idioci, którzy wywlekają banderę i UPA, gdzie w chwili obecnej nie ma to żadnego znaczenia
Zaraz przy naszej granicy toczy się wojna o nowy kształt Europy i nowy porządek w Europie, wojna o bezpieczeństwo Polski. Albo wygra ją cywilizowany świat, albo kacapska dzika horda, która w następnej kolejności po Ukrainie ostrzy sobie zęby na Polskę i resztę
Zaraz przy naszej granicy toczy się wojna o nowy kształt Europy i nowy porządek w Europie, wojna o bezpieczeństwo Polski. Albo wygra ją cywilizowany świat, albo kacapska dzika horda, która w następnej kolejności po Ukrainie ostrzy sobie zęby na Polskę i resztę
#informatyka #nieprogramowanie #komputery #pc @naprawalaptopow: może wy coś poradzicie
Komentarz usunięty przez autora
Aktualizowałeś ostatnio sterownik? Może nie specjalnie ty, ale masz jakieś programy-kupy od producenta powłączane, które same robią co chcą?
Możesz spróbować zainstalować ten, który był oryginalnie przy kupnie lapka wgrany lub wykorzystać punkt przywracania - może nawet będziesz miał przy jakimś info o aktualizacji grafiki.
@EtaCarinae:
@moh1942:
Kupiłem nową kartę, wszystko śmiga, ale nadal mam problem z tym, że komputer (głównie przy większym obciążeniu np. jak odpalę grę i chwilę pogram) wyłącza się tak jakby odcięto dopływ prądu. Mam dylemat czy wysyłać zasilacz na gwarancję, bo odkryłem że chłodzenie procesora trzymało się na dwóch zatrzaskach i naleciało trochę kurzu do pasty termoprzewodzącej. Pastę wymienię jutro, ale nie wiem czy to mogło być powodem