Wpis z mikrobloga

@wojwoj1, zachęcamy do otworzenia u nas konta :) Interesuje Cię rachunek osobisty czy firmowy? Czy chcesz posiadać kartę do konta?

Pozdrawiamy,
Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
@ZespolmBanku:
Interesuje mnie rachunek osobisty z kartą. Póki co poczytałem trochę tutaj https://www.mbank.pl/indywidualny/promocje/konta/zyskuj-z-ekontem/. Wszystko wygląda zgodnie z moimi preferencjami. Szukam jednak również opinii użytkowników ;)
Nie mniej mam kilka pytań:
W jakim czasie od podpisania umowy przychodzi karta do konta? Dodatkowo czy załatwiacie formalności z likwidacja poprzedniego konta oraz informacji mojego pracodawcy o zmianie konta?
@wojwoj1, kartę wysyłamy listem priorytetowym w ciągu 3-4 dni roboczych od aktywacji konta. Termin w jakim ją otrzymasz zależy od Poczty Polskiej.
Jeśli natomiast chodzi o drugą część Twojego pytania, możemy złożyć za Ciebię dyspozycję zamknięcia konta w obecnym banku i przesłać pracodawcy informację o zmianie konta do przekazywanie wynagrodzenia. 
Wniosek o przeniesienie możesz złożyć, kiedy już jesteś naszym klientem i posiadasz otwarte konto.

Pozdrawiamy,
Zespół mBanku

Zapraszamy do dyskusji lub
@wojwoj1, zarówno dyspozycję założenia jak i zamknięcie konta możesz dokonać poprzez placówkę, internet oraz mLinię. Przepraszamy za błędną informację jaka została przekazana.

Pozdrawiamy,

Zespół mBanku

Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.