Wpis z mikrobloga

@leopold22: Schalke - dużo dobrych juniorów, dobra baza młodzieżowa i treningowa. Trochę długi są (160 mln euro). Zagrałem póki co pół sezonu, jestem na 3 miejscu - 4p za BVB, 6 za Bayernem. Ciekawa rozgrywka. Do tego walczę w LE i o Puchar Niemiec (BVB i Bayern już odpadły). Polecam :)
@leopold22: nie graj w Hiszpanii. Wziąłem sobie Villareal, na początek mały budżet, sprzedałem Bruno, wypozyczylem kilku mlodych z Atletico i ugrałem łajzami 4. miejsce. Myślałem, że za wejście do LM dostanę coś grosza na wzmocnienia, tym bardziej, że dziura jest po wypożyczeniach. Taki #!$%@?. Obcięli mi do 30% dochód ze sprzedaży, co bogatsze kluby podkupiły mi kluczowych zawodników przez klauzule odkupu i początek sezonu tak w dupę, że mi sie odechciało,
@lizardking_21: #footballmanager #fm16
No jeden z moich największych sukcesów w grze: wygrałem Ligę Europy zespołem, który zaczynał grę w tych rozgrywkach od 1. rundy eliminacyjnej na początku lipca! Mowa o West Ham United. Ogólnie w samych europejskich rozgrywkach rozegrałem 23 mecze, strzeliłem 59 bramek, a mój zawodnik - Emenike - został królem strzelców rozgrywek (15bramek). Co prawda w lidze nie poszło tak kolorowo, bo zająłem ostatecznie 15 miejsce, no ale w