Aktywne Wpisy
Kapitalista777 +418
Z tą zmianą definicji gwałtu pędzimy w zawrotnym tempie w stronę Hiszpanii. Już wkrótce to ty będziesz musiał udowadniać, że miałeś zgodę, a nie kobieta, że została zgwałcona. W zeszłym tygodniu skierowanie prac do komisji poparły WSZYSTKIE partie w Sejmie.
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
DROBNY_PIJACZEK +28
szukam jakiegoś ciekawego klubu, najlepiej, żeby to był taki klub trampolina dla młodych graczy do większych klubów. Zacząłem West Hamem, na plus to, że grają w Lidze Europy i Payet, ale budżet transferowy to ok 0,5 mln...
@leopold22: może Zawisza. Payet jest #!$%@? w fm, przynajmniej u mnie. prowadziłem WHU w 2019 do 2020
No jeden z moich największych sukcesów w grze: wygrałem Ligę Europy zespołem, który zaczynał grę w tych rozgrywkach od 1. rundy eliminacyjnej na początku lipca! Mowa o West Ham United. Ogólnie w samych europejskich rozgrywkach rozegrałem 23 mecze, strzeliłem 59 bramek, a mój zawodnik - Emenike - został królem strzelców rozgrywek (15bramek). Co prawda w lidze nie poszło tak kolorowo, bo zająłem ostatecznie 15 miejsce, no ale w