Aktywne Wpisy
To nie jest nasza wojna. Dlaczego mamy za to płacić? Ukrainki niedługo będą mogły ubiegać się o 500+ na polsko-ukrainskie dzieci, bo zabierają mężów Polkom co te kobiety teraz maja zrobic? być samotną matką polką? a ukraina z mężem?
A my pracujemy po 12 godzin dziennie w fabrykach, żeby za to zapłacić.
Miejsca w szkołach w Warszawie? Nie ma miejsc. A gdzie są parkingi, jak wszędzie ukraińskie samochody? W Krakowie też? Flagi
A my pracujemy po 12 godzin dziennie w fabrykach, żeby za to zapłacić.
Miejsca w szkołach w Warszawie? Nie ma miejsc. A gdzie są parkingi, jak wszędzie ukraińskie samochody? W Krakowie też? Flagi
Chodziłem dziś po Warszawie i patrzyłam na pary, a tam mnóstwo Polaków chodzi ręka w rękę z Ukrainkami, śmieją się, siedzą w kawiarniach, kupują im drogie ubrania w galeriach. Mam też wielu znajomych w warszawie i krakowie i wrocławiu którzy ostatnio poznali Ukrainki, nie rozumiem tego. A co z polskimi kobietami?
Nie wiem co teraz zrobicie dziewczyny jak Ukrainki zabiorą wam chłopaków, powinnyście walczyć o siebie, bo będziecie smutnymi starymi samotnymi kobietami,
Nie wiem co teraz zrobicie dziewczyny jak Ukrainki zabiorą wam chłopaków, powinnyście walczyć o siebie, bo będziecie smutnymi starymi samotnymi kobietami,
CYTRYN & GUMIAK: POCZONTEK TAK SIĘ ONA NAZYWA I KOSZTUJE PIŃĆ ZŁOTY!!!
OSIMDZIESIĄT CZTERY STRONY STO PROCENT NOWA TREŚĆ!!!! SAMA PRAWDA JAK TO BYŁO Z NAMI I SKOND MY SIĘ WZIELI WERSJA JAK TO MIASTOWY MUWI Z FABURARYZOWANA!!! EBUK DOSTEMPNY WE FORMACIE PDF ALBO MOBI NA TAK ZWANY CZYTNIK KUNDLA.
JAK ZAMUWIĆ???
- WYŚLIJ BYLE CO POD ADRES CYTRYNGUMIAKSERVIS@GMAIL.COM
- PRZYJDZIE CI MAJL Z NUMEREM KONTA DO WPŁATY
- NA TEN NUMER WPŁACASZ PIŃĆ ZŁOTY [5 PLNÓW]
- NAJ WARZNIEJSZE!!! W TYTULE PRZELEWU PODAJ SWUJ ADRES EMAIL ŻEBY MY WIEDZIELI KOMU WYSŁAĆ
- I PODAJ TEŻ JAKI CHCESZ FORMAD PDF ALBO MOBI
CZAS OCZEKIWANIA DWAJŚCIA CZTERY GODZINY OD WPŁATY!!!!
#cytrynigumiak
dziękuję za zamówienie. Proszę o wpłatę na poniższe konto:
50 1020 5558 1111 1109 4640 0003
Odbiorca: Tymon Grabowski
Jeśli kupujesz tylko ebooka „Cytryn & Gumiak: Poczontek”, wpłać 5 zł
Jeśli kupujesz zestaw: „Cytryn & Gumiak” + „Grzybologika”, wpłać 7,50 zł
W TYTULE PRZELEWU PODAJ SWÓJ EMAIL i format ebooka jaki zamówiłeś/aś (PDF lub mobi).
Email możesz podać w postaci
email@adres.pl
albo
email (at) adres.pl
Proszę nie wysyłać potwierdzeń wykonania
rowalilo mnie
Chyba im się zadkały te kron dżoby. Albo nie odpisujo bo ja miastowy (z pod ostrołenki)
Komentarz usunięty przez autora
@mpiotr89: miastowy pisał
@Felonious_Gru: