Aktywne Wpisy
Undying +577
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść
Ryptun +859
na pierwszej ponad 70 zakupow i 100 zł drozej na drugiej koles ma 100% pozytywow i taniej a zero zakupow. Mysle czy nie kupic u niego, co myslicie?
VAT 23%, ale kupujesz ubezpieczenie od VATu
Pewna 2 letnia gwarancja, Polsko-Chińska (to co się da naprawiane we Wrocławiu, w trudniejszych przypadkach odsyłka do Chin). Ochrona PayPal. Dobry support.
Sat=TV=Królik23=xiaomi.com.pl jest na czarnej liście. Często brak kontaktu, nie odbierają telefonu, nie odpisują na maile.
1. paypal teraz nie obsluguje blyskawicznego doladowania do mojego banku (ing). czy moge zaplacic w ibuygou karta kredytowa i czy to bedzie jakies niekorzystne (kurs?) i czy dalej bede "chroniony"? Czy lepiej doładowac paypala zwyklym przelewem i poczekac az dojdzie i wtedy kupic przez paypal?
2. czy oplaca sie brac ubezpieczenie? gdzies czytalem ze nawet jak
Komentarz usunięty przez autora
c odo Vatu licząc przy pełnej wartości ( cena w sklepie) bardziej opłaca się ubezpieczenie. Co innego, gdy celnik dowala vat od wartości zadeklarowanej