Aktywne Wpisy
noipmezc +49
w tym watku piszemy co powinno być zakazane A NIE JEST
ja zaczynam.
1. makijarz(za niedostosowanie sie kara 2000pln)
ja zaczynam.
1. makijarz(za niedostosowanie sie kara 2000pln)
Macie jakieś rady jak się rozluźnic , mam wiecznie mega spięte mięśnie już mnie to męczy bo praktycznie nigdy nie mogę wejść w stan odprężenia tylko wszystko mam napiete ehhh
he
hhhhhhhhhhhhhhhheeeeeee
@fafankulo
@RPG-7
Dobra dobra. Kazdy walil w jakimś punkcie swojego życia Komandosa czy Amarene, ale nie #!$%@? mi tu, że to było pyszne. Bo nie było. Było tanie, dostępne i trzepalo po berecie, ale dobre to to z pewnością nie było.
Jak można porównać śmieciowy PiS do kultowego Komandosa :/
@fafankulo: Bez urazy, ale to nie brzmi dobrze. Acz i tak lepiej niż to, co się za moich młodych czasów piło.
@tazlubiczary:
@RPG-7:
Komandos to gunwo. Było kilka lepszych jaboli. Po prostu "Komandos" jedzie na swojej legendzie i ludzkiej nostalgii, jest symbolem mózgotrzepa.
#niepopularnaopinia
Kiedyś przyjechałem w odwiedziny do kumpla, jego różowego i koleżanki różowego. Jako, że zawsze byłem człowiekiem ogarniętym, nawet jako biedny student, to wiedziałem, że do kobiet nie przystoi wpaść z pustymi rękoma. Z moim budżetem 10 zł zacząłem przemierzać labirynt Tesco w poszukiwaniu czegoś wykwintnego. Trafiło się wino truskawkowe za 8,99.
Jako, że znam się na dobrej reklamie opowiedziałem laskom, że Zielona Góra to miasto wina, więc