Wpis z mikrobloga

Ci którzy jeszcze nie wiedzą - trwa zbiórka na kolejną wyprawę Pana #michalpater. Były na ten temat znaleziska ale zostały skutecznie ZAKOPANE. Muszę przyznać, że mam ból dupy z tego faktu i z hejtu w komentarzach, jednak cebula w narodzie silna ( ͡° ʖ̯ ͡°). Nie potrafię znaleźć powodu dla którego ktoś to zakopywał, chyba tylko z bólu własnego #!$%@? i świadomości, że sam nigdy nie wybierze się na wyprawę. Smutny ten wykop.

PS. Uprzedzając pytania - tak, wsparłem zbiórkę
PPS. Też uważam, że łączność satelitarna to przesada, ale jakoś nie czuję się na siłach żeby uczyć Patera jak ma podróżować ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#autostop #michalpater #podroze #autostopemnakolyme ##!$%@?
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kepucz: według mnie jak ktoś obejrzał kilka odcinków, czyli miał kilka godzin rozrywki i ciekawostek ze świata, do tego pewnie z adblokiem, to powinien rzucić dychę, tak z przyzwoitości i szacunku bo filmy się same nie kręcą i nie montują. Ale już #!$%@? z tym, indywidualna sprawa, nikt nikogo nie zmusza, ale żeby to bezinteresownie zakopywać? Znalezisko miało 102 wykopy, 50 zakopów.
  • Odpowiedz
@rtone: To już wychodzi poza ramy flashpackingu. Komercja zabija wszelkie piękno, nie ma wyjątków. Wszystko po to by pokazać światu jak łatwo można realizować swoje marzenia. lol, no thanks.
  • Odpowiedz
@rtone: chłopak stracił już swój moment, nie ma co ukrywać. nie to, że mu nie kibicuję, bo bardzo przyjemnie oglądało mi się jego studenckich przygód ciąg dalszy, ale póki pater nie zmieni podejścia na swoich filmach to ciężko go będzie oglądać
  • Odpowiedz