Coś dla kryminologów-amatorów i innych ekspertów od wszystkiego.
@joyko był łaskaw wstawić screen ze słynnej już #afera z udziałem #policja z #wroclaw z dość mocno określonym stanowiskiem:
są już amatorskie zdjęcia z zatrzymania- śladów obrażeń na twarzy nie widać. Mordę mu na komendzie obili.
Osobiście nie zgadzam się z tym. Według mnie policjanci ujmujący tego człowieka zastali go z co najmniej wcześniej podbitym okiem. Najpierw sam chciałem się pobawić w bazgranie po załączonych screenach, ale chyba pozostawię to #csiwykop
Myślę, że na samym wstępie wypadałoby oczyścić zdjęcie z sekcji ze śladów krwi nie będących ranami. Więcej screenów z wideo z zatrzymania też by się przydało...
@bygsyti: wincej tagow zwlaszcza #nauka tutaj pasuje...
Tagujcie takie cuda wianki w jakis konkretny sposob, nei wiem #igor #policjamordercy (#pdk) czy jakkolwiek inaczej. Bo pod tagim wroclaw zaraz bedzie takich wpisow od groma, a mi sie nie usmiecha czytac wywodow piwnicznych detektywow.
@bygsyti: ale co, bo ja nie rozumiem gdzie tu amator kryminologii ma pomóc w określeniu kim jest sprawca przestępstwa, przyczynami jego czynu i warunkami społecznymi, w jakich go dokonał?
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
@joyko był łaskaw wstawić screen ze słynnej już #afera z udziałem #policja z #wroclaw z dość mocno określonym stanowiskiem:
Osobiście nie zgadzam się z tym. Według mnie policjanci ujmujący tego człowieka zastali go z co najmniej wcześniej podbitym okiem. Najpierw sam chciałem się pobawić w bazgranie po załączonych screenach, ale chyba pozostawię to #csiwykop
Myślę, że na samym wstępie wypadałoby oczyścić zdjęcie z sekcji ze śladów krwi nie będących ranami.
Więcej screenów z wideo z zatrzymania też by się przydało...
(scroll myszki dla zmaksymalizowania obrazka)
#mistrzpainta #medycyna #nauka
Komentarz usunięty przez autora
Tagujcie takie cuda wianki w jakis konkretny sposob, nei wiem #igor #policjamordercy (#pdk) czy jakkolwiek inaczej.
Bo pod tagim wroclaw zaraz bedzie takich wpisow od groma, a mi sie nie usmiecha czytac wywodow piwnicznych detektywow.