Wpis z mikrobloga

Rece opadają czy wiecie że intercity oferuje bilety z Kolonii do Warszawy i z Berlina do Warszawy? A więc chce sobie zamówić przeywając we Francji, oczywiście co???? NIE MOZNA! Kup se Pan bilet w kasie na stacji w Kolonii albo Berlinie, to sie pytam a jak dojade z Francji i na tą trase nie będzie już wolnych biletów? No to Pan nie pojedzie! Witaj POLSKO! Jak chcesz jechac z innego kraju niz Niemcy do Polski i zasilic kase intercity biletem to wyslij znajomego z Polski niech Ci kupi bilet i wysle poczta! CZIZES KRAJST!!!!!!
#pociagi #intercity #heheszki #smieszne #paranoja ##!$%@?
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Namenick: @acwpower1: potwierdzam, nie ma możliwości kupna zagranicznych biletów IC przez internet (ʘʘ) Za każdym razem miałam wycieczkę na stację. I też pisałam maila z pytaniem, czy da się to jakoś inaczej zamówić - niestety nie, zapraszamy do kas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@acwpower1: co więcej, możliwe że czeka mnie wysyłanie biletów pocztą xD paranoja.
W ÖBB (austriacka kolej) fajnie to rozwiązali, jednocześnie nie dając możliwości samodzielnego wydruku. Kupujesz bilet online, ale dostajesz tylko jego numer, z którym idziesz do kasy/automatu na stacji i tam drukują.
  • Odpowiedz
@kostniczka: Na pociąg operowany przez polskiego przewoźnika Intercity. Kupiłem też na ich stronie bilet na Eurostar z Londynu do Berlina. Jedyny problem, nie mogłem kupić Londyn - Warszawa :-(
  • Odpowiedz