Aktywne Wpisy
dupox +66
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Przy okazji wypuszczenia kolejnej serii, jak zwykle robimy też #rozdajo :-)
Tym razem będzie jednak większe niż ostatnio. Osoby które zaplusują ten wpis mają szanse na wygranie: Kanady, USA, II rzeszy i Hussari. Od wygrywającego zależy którą z nich wybierze. Zaś jeśli nie uda Ci się wygrać, zapraszamy też do zamawiania. Wśród zamawiających rozlosujemy taki sam zestaw maskotek, więc szanse na wygraną są podwójne :-)
Losowanie zwycięzcy wśród plusujących kończymy dzisiaj o 2 w nocy. Wśród zamawiających, wyniki będą znane w ciągu tygodnia. Powodzenia!
#polska #polandball #countryball #januszebiznesu #diy #handmade #robotkireczne #szydelkowanie #rekodzielo
Countryballe zawsze na propsie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
belgia: 20 zł
chile: 28 zł
chiny: 22 zł
czechy: 25 zł
dania: 20 zł
estonia: 20 zł
finlandia: 20 zł
francja: 24 zł
grecja: 30 zł
hiszpania: 28 zł
holandia: 20 zł
II rzesza: 20 zł
indonezja: 22 zł
irlandia: 20 zł
japonia: 25 zł
japonia breloczek: 19 zł
kanada: 25 zł
korea południowa: 28 zł
korea północna: 28 zł
litwa: 20 zł
łotwa: 20 zł
@ludi889: W tej chwili raczej skupiamy się tylko na countryballach, ale ogółem tak robimy też inne rzeczy.
@Ilythiiri: Dzięki :-)
Komentarz usunięty przez autora