@sandrapullok: z fiatowskim silnikiem JTD jest w utrzymaniu tak samo drogi jak Punto :-) Części są tanie, społeczność pomocna (jedna z najlepszych społeczności motoryzacyjnych).
@sandrapullok: napisz gdzie bedziesz jezdzila. Czy glownie po miescie i okazjonalnie jakies dluzsze trasy, czy raczej dlugie trasy i troche miasto. To dosc wazne.
@sandrapullok: Mercedes W211 2.2 albo 2.7 2007 jak dobrze poszukać to można się zmieścić w tym przedziale cenowym. A samochód wart swojej ceny klasa sama w sobie
@sandrapullok: Mietki prawie nie do zajechania jeszcze te stare lapały rdzę w późniejszych modelach, jak w tym co ci podałem zniwelowali ten problem, a poza tym jak nie będziesz myć wnętrza kerszerem to i nawet 30lat pojeździ ;)
@didolo03: haha no to mnie rozbawiłeś :D w211 po liftingu za 25 tys zł ? ( ͡°͜ʖ͡°) Taki model, który nie jest szrotem to minnium 38 tys zł trzeba wyłożyć na rocznik 2007 @sandrapullok: nie szukaj nawet w211 - koszty sbc, wtrysków przekroczą 10 tys zł
@didolo03: no way... no to tarfił na okazję :-) Ale jeśli chcesz kupić w211 polskiego pochodzenia z 2007 r. z pewną historią to trzeba na prawdę 40 tys wyłożyć.
@AlNeri: 25tyś myślę, że to nie są pieniądze które wydaje się od tak, a jak dobrze poszuka to da radę nie jest to niemożliwe. Nie mniej jednak przed liftem 2005 bez problemu znajdzie
#przegryw sylwetka 20 letniego chuopa pijaka z powiatowego. Morda brzydka od urodzenia, bęben #!$%@? od nałogowego chlania browarów, łapa nabita od walenia konia i boazeria zestarzała od PRLu ( ͡°͜ʖ͡°)
co polecicie w tej cenie?
aktualnie celuje w Megane 3, najlepiej coupe
#samochody #kupujzwykopem
źródło: comment_FrxoigufonP4Moo2MeDBUIt1OueV1nkG.jpg
Pobierz@sandrapullok: życzę dużo szczęścia w szukaniu. Nie twierdzę, że to niemożliwe, ale może być ciężko.
źródło: comment_khQElxJufpm9KxlGUAU9fWG704KBjF4I.jpg
Pobierz@apaczacz: głównie do pracy 10 km w jena stronę, ale lubię się przejechać w weekend pareset km raz w miesiacu
Doprecyzuj bardziej swoje wymagania. Czy potrzebujesz małego, zwinnego auta czy może jakiś większy sedan lub kombi.
http://autokult.pl/27075,wybieramy-najlepszy-uzywany-samochod-kompaktowy-w-cenie-od-20-do-30-tys-zl-czesc-3-poradnik-kupujacego
@sandrapullok: nie szukaj nawet w211 - koszty sbc, wtrysków przekroczą 10 tys zł