Aktywne Wpisy
Mc_Gnoyek +1831
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
girldoma +426
PROSZĘ O ODDANIE GŁOSU DLA PROJEKTU M-GOK W KAMIENIU KRAJEŃSKIM WCHODZĄC NA STRONKĘ
https://todlamniewazne.pl/inicjatywa,1128,dzialajmy-razem-w-gminie-kamien-krajenski.html
TAM KLIK BY ODDAĆ GŁOS,NASTĘPNIE PRZEKIEROWANIE NA E-POCZTĘ I TAM DOPIERO ZATWIERDZENIE GŁOSU!!!
Wnioskowana kwota: 50000 zł
Kamień Krajeński to niewielka gmina, w której domy kultury i świetlice wiejskie stanowią centrum kultury. Są to miejsca spotkań wszystkich mieszkańców. Staramy się aby w naszych placówkach kulturalnych rozwijała się artystycznie cała społeczność. Zależy nam aby zwłaszcza dzieci i młodzież mogły rozwijać swoje talenty, uzdolnienia i zainteresowania.
W ramach projektu pragniemy doposażyć MGOK w Kamieniu Krajeńskim, WDK w Płociczu, WDK w Dąbrówce oraz świetlice wiejskie w: Witkowie, Orzełku, Obkasie, Dąbrowie, Małej Cerkwicy oraz Dużej Cerkwicy.
W ramach dotacji chcielibyśmy zakupić do każdej placówki gry stolikowe (towarzyskie, zręcznościowe, logiczne) materiały plastyczne (farby, pastele, szkicowniki, masy plastyczne,) zestawy artykułów sportowych do prowadzenia festynów kulturalno- sportowych ( piłki, chusty animacyjne, tunele ) Dodatkowo chcielibyśmy zakupić dla każdej placówki telewizor z uchwytem na ścianę oraz sześć konsoli XBOX z kinectem i grami.
Dzięki realizacji tego projektu dziewięć placówek kulturalnych w gminie Kamień Krajeński będzie mogło rozwijać uzdolnienia dzieci i młodzieży na zajęciach popołudniowych. Dzięki temu dzieci chętniej będą spędzać ze sobą czas, integrować się, rozwijać wyobraźnię i myślenie.