Aktywne Wpisy
USER_303 +16
Wszystkie znaki na niebie wskazują że mój brat jest ćpunem i niszczy sobie życie ... Ja nawet nie wiem co robić, nie da się z nim porozmawiać nawet ... Rozwiązaniem które coś by zmieniło to zgłosić na policję, ale nie chcę mu tego robić, może jeszcze da się coś od niego dowiedzieć, pomóc mu. Jakieś propozycje jak z nim porozmawiać ?
#pytanie #narkotykizawszespoko
#pytanie #narkotykizawszespoko
jabol6000 +233
W relacjach partnerskich: Twój partner powinien być równie energiczny i zaradny jak Ty, inaczej wiecznie będzie zostawał w tyle, a to - prędzej, czy później - zacznie Cię irytować. Aby uniknąć walki o władzę, podzielcie się zawczasu kompetencjami.
#astrologia #nudywpracy
Jesteś jak kwiatek
Urodzeni w piątek
Plusy: Urodzeni w piątek podlegają wpływom Wenus, która obdarza poczuciem piękna, talentem artystycznym, romantycznym usposobieniem i seksapilem. Masz łatwość w wyrażaniu uczuć. Miłość jest dla Ciebie sprawą najważniejszą na świecie. Brutalność i gwałtowność budzą w Tobie niesmak. Jesteś mistrzem kompromisu, ale też pewnych idei jesteś gotowa/gotów bronić za wszelką cenę. Umiesz konsekwentnie dążyć do celu, nikogo przy tym nie raniąc ani do siebie nie zrażając.
Minusy: Negatywne
Plusy: Wrażliwość, delikatność i intuicja to ważne cechy osób urodzonych w poniedziałek. Tajemniczy wpływ Księżyca czyni Cię istotą kruchą i uczuciową. Odbierasz świat emocjonalnie, a empatia pozwala Ci na wczuwanie się w nastroje innych ludzi. Zazwyczaj nie działasz impulsywnie. Decyzje podejmujesz po namyśle. Dążysz do wewnętrznej równowagi i harmonii wokół siebie. Jesteś dyplomatą, unikasz konfrontacji, przemocy i brutalności. Księżyc obdarza Cię również talentami artystycznymi.
Minusy: Wybujała wyobraźnia