Wpis z mikrobloga

Mireczki, gdzie najlepiej wyjechać gdzie jest ciepło (25 stopni+) od lutego do sierpnia, jest dla przeciętnego Polaka w miarę tanio by żyć oraz lot nie pożera wielkiej kasy? :D

Pierwsze co mi przyszło do głowy to Tajlandia i Wietnam, ale loty nie są za tanie :>
Jakieś inne pomysły? :)
#podroze #podrozujzwykopem #pytanie
  • 10
  • Odpowiedz
@emadeline: chorwacja, byłam, polecam nie musisz znać ang, dogadasz się po polsku, podobny język, byłam w Pisaku,plaża prywatna;) i Dubrownik piękny, grę o tron tam kręcą
  • Odpowiedz
@emadeline: Erytrea, ciepło, nad morzem. Pontony w tamtą stronę i tak płyną na pusto, więc przejazd za grosze. Mieszkanie za darmo w chatce z kupy hipopotama, a jak się dobrze zakręcisz to może jakiś socjal dla uchodźcy z obleganej Europy wpadnie.
  • Odpowiedz
@emadeline: Właśnie wróciłem z Faro w Portugalii, spalony jak węgiel, obżarty i opity (shoty za 1 euro, duuuże mocne drinki za 5 euro) nocowałem w świetnym hostelu Le Penguin (polecam) Przelot 120 euro, hostel 85 euro, jak nie będziesz jadać w restauracjach tylko gotować w hostelu to wyjdą grosze, polecam!!
  • Odpowiedz
5 dni :) pokój w hostelu 4 osobowy, tylko raz nocowali z nami jacyś Brazylijczycy, przez resztę pobytu pokój nasz (ale tam i tak tylko się śpi po powrocie z wojaży ;) )
  • Odpowiedz