Wpis z mikrobloga

Chciałbym #!$%@? wyjść poza #!$%@? matrix, nie wiem jak to opisać, może zrobić coś poza schematem, uwolnić się, poczuć #!$%@?ą wolność. Czuję jak dusi mnie to życie, trzyma, więzi. Praca dom szama wykop a rano budzę się znowu i myślę kuurrrrwaaa nooo... i tak bez końca. I te myśli, o co w ogóle chodzi, dlaczego mając już dwadzieścia kilka lat dalej nie wiem po co to wszystko, jaki jest mój cel, czy będę kiedyś szczęśliwy? #!$%@?.

Może nawet mam jakieś pomysły, może chciałbym się powygłupiać, gdzieś pójść, cokolwiek, ale coś mnie blokuje, nie potrafię #!$%@? nie mogę wybrnąć. I czuję się z tym wszystkim sam. Jutro znowu się obudzę #!$%@? i tak #!$%@? będzie i tak zdechne i #!$%@?.

BlackNights - Chciałbym #!$%@? wyjść poza #!$%@? matrix, nie wiem jak to opisać, może...

źródło: comment_338kdawg1P5DyVif0m75OOTh5qMs7yyQ.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@BlackNights: Możesz kupić, albo ściągnąć dwie książki. Autorka: Ayn Rand. Tytuł - Źródło i Atlas Zbuntowany. Przeczytaj wpierw tą pierwszą, jeśli będziesz zaintrygowany, drugą. To jest książka, która postawi cię na nogi. Gwarantuję.
  • Odpowiedz
@NawiedzonaKalamarnica: poznawać ludzi a jest to dla mnie cholernie trudne i stresujace, może też podróżować, tu znowu czuję się niepewnie. Chciałbym coś robić, wpaść w stan flow kiedy cieszę się procesem, zatracic się w czymś zamiast wszystko analizować i być świadomym.
  • Odpowiedz