Aktywne Wpisy
pafffel +655
#polskiedomy obiadek z mamą i zaraz chyba na grzyby
PeriodFromVaginax9 +119
#famemma
Transmarianna się nie pier doli ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mogła wyżej tego kopa wystrzelić prosto w gzyms harnasia
Transmarianna się nie pier doli ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mogła wyżej tego kopa wystrzelić prosto w gzyms harnasia
SIRIO MEGAWAT 3000PL - Wysokość (około): 173cm - chyba już nieprzyzwoicie za długa (miałem gigawata 5000 2m i było grube przegięcie)
ALAN PC-6 - Długość: 160cm - Waga: 480 g
ALAN PC-9 PLUS - Długość: 155cm - Waga: 390 g
SIRIO SUP.CARBONIUM - Wysokość (około): 140cm - Waga (około): 480 gr
SIRIO TITANIUM 1500 - - Wysokość (około): 142cm - Waga (około): 370 gr
SIRIO TITANIUM 1200 - Wysokość (około): 122cm - Waga (około): 410 gr
SIRIO SNAKE27 BLACK - Wysokość (około): 112,5 cm - Waga (około): 350 g
ALAN PC-4 - Długość: 115cm - Waga: 480 g
Antena koniecznie montowana w dziurę w dachu. Nie chcę żadnych uchwytów, a tym bardziej jakichś magnesów.
Ale z drugiej strony - nie chcę na dachu mieć masztu z Raszyna, który bujając się - cały dach mi pognie ;)
#cbradio #radio #motoryzacja #19 #cokupic
@jurny_juhas: o lol ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Dla mnie CB w chwili obecnej to same problemy - trzeba pamiętać o antenie, zajmuje gniazdo zapalniczki, odrywasz uwagę od prowadzenia samochodu, bo musisz podnieść gruchę, nasł#!$%@? odpowiedzi, próbujesz coś wyłapać z tony szumów, modulujesz squelch... słabo :)
Nie musisz w kółko klikać w telefon. Powiadomienie samo znika (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) I samo informuje, czy zgłoszenie jest potwierdzone, czy nie i jak dawno było. Masz też "rangę" osoby zgłaszającej, więc możesz samemu ocenić, czy ktoś się bawi, czy zgłoszenie jest "na serio" - oczywiście z pewnym dystansem do takich ocen.
@kon-jakub: mam starą ML145 luzem gdzieś (po-magnesie, który się rozpadł) ale ona wymaga "główki" montażowej typu UC1 - i jest przykręcana od góry. Jak ją ustawię pod właściwym kątem - to fajnie, ale przy każdym dokręceniu wyjdzie to trochę inaczej, i będzie "w bok" . W dodatku każde "mocne dokręcenie" anteny - męczy w osi ten uchwyt w dachu, i grozi straceniem szczelności na
No i będzie wyglądać jak trolejbus.