Wpis z mikrobloga

Mirki z #webdev potrzebuję na szybko skroić w miarę ładną stronę w #wordpress dla mojej działalności.
Moja wiedza w temacie nie jest oszałamiająca, kiedyś amatorsko coś dłubałem.
Który template możecie polecić ?
Avada średnio mi się podoba, X Theme wydaje się mocno doposażony ale nie wiem czy nie jest to zbyt skomplikowane...
Spodobał mi się BeTheme. Możecie coś więcej powiedzieć na ten temat? #themeforest
  • 8
@ka_w: A to przepraszam, myślałem, ze już pracujesz na wersji demo. Może to by był dobry pomysł ? Napisz do autora możne udostępni Ci taką wersję. Musisz też przeanalizować moim zdaniem twoje potrzeby, a możliwości feature w szablonie w wersji PRO. Pozdrawiam.
@ka_w: My mamy decydować jaki szablon jest najlepszy pod Twoje wymagania, dla Twojej działalności, o której pojęcie masz tylko Ty? Szczegółów podałeś tyle, że równie dobrze mogę Ci polecić szablon dla sklepu.
@Wyrazisty: Handel detaliczny w punkcie stacjonarnym, nic wymagającego. Potrzebuję wrzucić tam parę opisów, zdjęcia na slajder, mapę google do dojazdu. Zastanawiam się nad Jupiter'em. Miałeś może z tym styczność ?
@ka_w: Większość topowych szablonów na themeforeście jest 'technicznie' podobna. Skoro potrzebujesz prostej strony i podstawowych elementów to wybierz to co Ci się wizualnie podoba, prosta decyzja. Nie ma tam nic na tyle skomplikowanego żebyś musiał pytać X osób o radę.