Aktywne Wpisy
matluck +212
Minieri +84
Dzisiaj na nocce na stacji paliw 2 nietypowe sytuacje:
1. Gość normalnie płaci za paliwo po czym nagle wyskakuje do mnie z tekstem "czy wiesz że Jezus Chrystus nasz Pan uratował mi życie?" I zaczął mi nawijać o wypadku drogowym w którym jechał na czołówkę i w ostatniej chwili kierownica sama zrobiła ruch i wylądował bezpiecznie w rowie. Oczywiście to Jezus chwycił kierownicę i go uratował. Zaczął mnie wypytywać czy jestem wierzący
1. Gość normalnie płaci za paliwo po czym nagle wyskakuje do mnie z tekstem "czy wiesz że Jezus Chrystus nasz Pan uratował mi życie?" I zaczął mi nawijać o wypadku drogowym w którym jechał na czołówkę i w ostatniej chwili kierownica sama zrobiła ruch i wylądował bezpiecznie w rowie. Oczywiście to Jezus chwycił kierownicę i go uratował. Zaczął mnie wypytywać czy jestem wierzący
Zdjęcia nie zdążyłem zrobić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A ja jestem biedakiem i siedzę w tym autobusie, a naprzeciwko siedzi koleś, który skręca jointa z marihuaną. Takie rzeczy tylko w Polsce...
Wybieracie się może na któryś z meczy?
29.04 (piątek) hokej CH- Łotwa.
28.05 (sobota) piłka CH- Belgia
Można by zrobić mini #wykoparty
Dla mnie również ok
Trzynasty cały czas aktualny?
Jakiś nocleg możesz w Genewie polecić?
@Swiatek7: dawaj znac czy dasz rade!
@przemo_pl: @soulburn:
Macie jakąś miejscówke ulubioną?
@soulburn: @reflex1: @Swiatek7: slucham waszych propozycji :)
@reflex1: jak tak patrzę to bardziej mi się podoba niz Britannia ale niech reszta się wypowie... Jedno czy drugie, mogę jutro zarezerwować na piątek
@soulburn: Ty również ?
@przemo_pl: O której godzinie w Tawernie?