Aktywne Wpisy
Nie mam już pojęcia co robić... 27 lat na karku, z różowa poznaliśmy się w szkole i jesteśmy w związku już 9 lat, mieszkamy razem od 7.
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
czerwonykomuch +54
Niezmiennie przypominam, że Polska znajduje się dopiero na 9 miejscu (nie licząc instytucji UE) pod względem wartości sumarycznej pomocy dla Ukrainy i jest wyprzedzana m.in. przez Danię - kraj z połową naszego PKB. Polacy są za to pierwsi do jęczenia o wdzięczność i przeprosiny za krzywdy sprzed blisko wieku. Poczucie wyższości pana Polaka wobec chłopa Ukraińca wciąż panuje w narodzie, podsycane bardzo skutecznie przez ruską propagandę.
Przezabawne jest udawanie, że polska pomoc
Przezabawne jest udawanie, że polska pomoc
Masakra, że pisze to tutaj ale zabujałem się w dziewczynie w najgorszym możliwym momencie czyli przed maturą, totalnie nie mogę się skupić, i zakochanie poziom 42342/10.
Ogólnie na początku było to zwykłe pisanie, ale nie sądziłem że mój spjerdolony mózg uzna ją za coś więcej. Smieszki, heszki i prawie 2 miechy pisania ze sobą i dziewczyna nawet szczerze pierwsza wyszła z niby taką inicjatywą i pytaniem co robisz w weekend, albo ''chodź posprzątaj mi pokój'' XD. Oczywiście ja, typowa #!$%@? nie wyczułem tego czegoś i być może zaprzepaściłem taka okazje na spotkanie i zawiązanie bliższej relacji. Ja pjerdole...
Ostatnio mniej piszemy, w szkole tez rzadziej się widzimy, a niedługo w ogóle gdyż kończę szkole. Jestem świadomy że #!$%@?łem, przez to że wole piwnice i jestem nieśmiały.
Myślałem że te całe smieszne ''zakochanie'' minie, ale teraz mi nie jest do śmiechu. Co mam drodzy mirkowicze zrobić, wyjść teraz JA z inicjatywą spotkania?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: nie, twoja babcia ;_; #!$%@? mirki czy to takie trudne, chcesz to się umawiasz, siedząc na dupie jej nie poderwiesz
Śmiem stwierdzić po twoim poście że jeszcze takiej #!$%@? nie widziałeś. Przeczytałem i wiem że muszę ja wyjść z inicjatywą spotkania. Dzięki.
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling