Wpis z mikrobloga

@PhilipDickens: ja z kilkoma osobami pisalam, ale propozycji randek nie było :( może niepotrzebnie czasem wspominam w komentarzach o mężu.. :p

A na poważnie to głównie rozmowy ogolnokolezenskie na zwykle tematy, raz ktoś coś próbował, ale na zasadzie zartow, nic nachalnego :)
@PhilipDickens: a co was tak razi w pisaniu z różowymi, po coś są te prywatne wiadomości. Jak ktoś podrywa nachalnie i zachowuje się jak typowy stulej to normalne, że będą ignorować i zamykać pw przed wszystkimi. Da się normalnie pogadać, nie schodząc na temat związku.
Ale to nie portal randkowy, więc wiadomo, żadna zdrowa na umyśle nie wejdzie tu z zamiarem zawarcia związku czy choćby przygodnej znajomości z kimkolwiek stąd. Sądząc
@TymRazemNieBedeBordo: Właśnie tutaj sie wykształciła kultura takiej "męskiej szatni". Co jeden Mirek mądrzejszy od całej reszty. Autentycznie niektóre rozmowy wyglądają jak kłótnia przy stole wujka ze szwagrem, co jeden to więcej przeżył, widział i "ty to sie gówno znasz, ja ci pokaże".
Kwejk z całą swoja chmarą gimbusów dał mi więcej ciekawych i owocnych rozmów niż tutaj.