Aktywne Wpisy

konfalkon +7

imargam_2137 +13
Czemu polki nie dbają o siebie? Notorycznie na #tinder przewijam w lewo ulańce w ilościach hurtowych, kiedyś tak nie było a grubaski jak już to miały fotke ewentualnie badoo na tinderku zawsze był ten bardziej premium sort teraz dosłownie jedna na pięć nie jest gruba xD napuchnięte poliki, wielkie łapy, bebzun i mam filtr na 18-25 więc to są młode kobiety a już upasione. Uprzedzając ból dupy Mirabelek to wiem że polacy

Kiedy? Prawdopodobnie na przełomie maja i czerwca, ewentualnie czerwca i lipca :) O wszystkich nowinkach będę informować na bieżąco.
Chcielibyśmy wprowadzić drobne wpisowe o ile nie będzie to jakoś specjalnie uciążliwe. Byłoby to dla nas sporym ułatwieniem w kwestiach organizacyjnych. Fundusze zostałyby przeznaczone na nagrody oraz wykupienie odpowiednich serwerów. Oczywiście nie wiadomo jeszcze, czy zostanie to wprowadzone, zależy od Waszej decyzji i dobrej woli :) Odpowiedzi udzielajcie w ankiecie.
To, które drużyny zagrają zostanie jeszcze omówione. Możemy zostać przy poprzednim systemie związanym z aktywnością, ale z racji tego, że chcielibyśmy wprowadzić wpisowe, to w przypadku np 20zł od drużyny ogarnęlibyśmy to na innej zasadzie (część drużyn z racji aktywności, a część poprzez kwalifikacje), żeby każdy miał szansę zagrać :) Wszystkie szczegóły zostaną podane jak zaczną ruszać zapisy :D
Wszelkie sugestie związane z drugą edycją MirkoCup podawajcie w komentarzach :D
#mirkocup #csgo #mirkocupteam
Czy bylibyście w stanie dać wpisowe na II edycję MirkoCup? (wartość podana liczona od całej drużyny)
@yoreciv: Ja to widze tak: Miejsce zapewnione maja finalisci czyli 2 druzyny. 10 druzyn dobieramy aktywnoscia. 4 miejsca zostaja wolne i walczy o nie reszta. Sami sie umawiaja na mecze i organizuja sie, my tylko chcemy wyniki.
Kto bedzie stekal ze powinien byc bo jest aktywny, a musi grac w eliminacja od razu
Wymyślić jakiś system czy to względem godzin w grze czy cokolwiek podobnego :P
Ale to tylko moja opinia, dopasuje sie.
Gaymers2 z pewnoscia pisza sie na kolejna
@Borsuk_Miodowy: nie tylko studentow, majza sie sama nie poprawi
https://popflash.site/
Losowanko może na jakimś streamie to całkiem fajny pomysł. ( ͡º ͜ʖ͡º)
No i kilka luznych propozycji z mojej strony:
1) Moznaby zaprosic druzyne "gowno-jutubero-streamerow" przyciagajacych zapewne niemala widownie ze soba i robiac sobie reklame.
2) Atrakcja turnieju mogloby byc zagranie w dniu finalu w "meczu gwiazd" czyli wylosowani gracze/widzowie vs. jakies osobistosci ze sceny cs'a (moze ktos da sie namowic) a jak nie, to zagra
@pieczywowewiadrze: czemu nie? :>
@adNtg: ja ci ufunduje klucz jak nas wycarrujesz :D o @Caishen grałbyś? :>
Jak mi wyjazd do Niemiec nie wypali (zarobek na 300fps do csgo xD) to można grać :)
@7damian7: nie wiem czy kiedykolwiek widziałem, że jesteś na jakimś dm :)
@Caishen: cortez tylko jail czy cod mod ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Aczkolwiek proponuje aby te lepsze drużyny, półfinaliści zaczynali swoje zmagania w playoff :P faza grupowa niech będzie dla słabszych drużyn, będzie ciekawiej i większe emocje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@n__s: ogólnie wszyscy poszliby pod wpisowe :) Tylko chcemy uniknąć sytuacji w której większość drużyn do osoby, których nikt nie kojarzy. Zawsze milej ogląda się kogoś, kogo się kojarzy, łatwiej wybrać drużynę do kibicowania itp itd. Dlatego w
@yoreciv: no to nie tylko ja będę przeklejał reddita w ciągu najbliższego miesiąca. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Borsuk_Miodowy: z tym nie będzie problemów :D Postaram się ugadać, żeby nie komentował jedynie finału, ale też chociażby półfinały :)
Z tym będę kminić, ale to byłoby bardziej na zasadzie meczu wygranych, taka dodatkowa atrakcja, coby nie tracić ducha wykopu :)
@yoreciv: chyba raczej meczy wygrani vs "all stars"