Aktywne Wpisy

EmcePomidor2 +188
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to

wolny_kot +99

http://www.wykop.pl/link/3121729/83-letni-francuz-pobity-przez-imigrantow/
2129 osób, które wykopało + manipulator OP - wiedzcie, że jesteście nic nie wartymi oszustami i propagandzistami.
OP http://www.wykop.pl/ludzie/SerCheddar/ zbanowany do 17.07.2016 za "celowe rozpowszechnianie informacji nieprawdziwych" - w końcu jakaś namiastka spawiedliwości.
#neuropa #4konserwy
Komentarz usunięty przez autora
@encoreleet: Skąd w ogóle założenie, że ktoś nas stawia przed takim wyborem? Że niby alternatywą dla jednego łgarstwa jest inne? Mnie zawsze uczono, że przeciwieństwem kłamstwa jest prawda.
I niby dlaczego wasze kłamstwo ma być lepsze od tego drugiego? Bo pasuje ci do światopoglądu? Nie, lemingu, to tak nie działa. Kłamstwo trzeba potępiać i koniec.
PS. Kolejna sprawa: o ile pierwsze kłamstwo jest powtarzane na Wykopie jak mantra, to to drugie sobie właśnie stworzyłeś dla własnych potrzeb - typowy chochoł.
@BratJuzew: To nie jest złe założenie. Nie zawsze robia to świadomie, często powtarzają bezmyślnie przecyztane czy zasłyszane kłamstwa. Na ogół kremlowską propagandę.