Wpis z mikrobloga

@worldmaster: NAwet mnie nie #!$%@? :) Chociaż gdyby to mądrze przeprowadzili to teoretycznie ma to szanse powodzenia. Tylko nie wpuszczanie wszystkich jak leci jak to robią we Francji, Niemczech, Szwecji tylko branie tych co faktycznie są w stanie się integrować, pracować tutaj. Jest to bardzo trudne do zrealizowania. No i politycznie bardzo niebezpieczne przy okazji najbliższych wyborów samorządowych.
@1Jurko: Nie daj się zwieść propagandzie. Przecież widzisz co się dzieje. Żadnych islamistów nam tu nie trzeba. Tysiące Polaków czeka na lokale. Jeszcze więcej ukraińców zjeżdża. Oni raczej ideologicznie nam nie zagrażają. Oddanie choć jednego lokalu w ręce muzułmanów to stworzenie świadomego zagrożenia i enklawy na terenie Polski.
@worldmaster: Nie daje się zwieść propagandzie i jestem bardzo przeciw ich sprowadzaniu. Tylko wiem że i tak będą chcieli to robić i głośno się zastanawiam czy dałoby się to racjonalnie zrobić. No ale po zastanowieniu to z muslimami to nie przejdzie. Ukraińcy już się tu osiedlają, kupują dużo nowych mieszkań.