Aktywne Wpisy
ish_waw +175
njdnsjdnjs +27
wymyśliłam taki pomysł na podcast:
wywiady z najbardziej rozpoznawalnymi osobami na mirko np. co robi tu codziennie wyfokyga albo czy gosc od tagu alternatywki ma puszczonego bota czy ręcznie wkleja codziennie zdjecia.
jak myslicie fajne?
wywiady z najbardziej rozpoznawalnymi osobami na mirko np. co robi tu codziennie wyfokyga albo czy gosc od tagu alternatywki ma puszczonego bota czy ręcznie wkleja codziennie zdjecia.
jak myslicie fajne?
Ja - 1. klasa liceum, pisałem tego dnia konkurs matematyczny. Po wyjściu ze szkoły, w której się odbywał, usłyszałem wśród tłumu rodziców słowo "samolot". Niewiele myśląc pojechałem do domu. Autobus miał do lusterka przyczepioną flagę, przy wjeździe na podmiejskie osiedle widziałem flagi wywieszone na balkonach - myślałem że to rocznica jakiegoś powstania o którym nie pamiętam. Rozdział mojego życia naznaczony groteskowym political fiction rozpoczął się, gdy nie wyjąwszy jeszcze klucza z zamka zostałem przez mamę przywitany słowami "prezydent nie żyje". ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#smolensk
Komentarz usunięty przez autora
Byłem w autobusie do Kaliningradu. Później tego samego dnia samolocie do Moskwy.
Bardzo wielu Rosjan, którzy usłyszeli, że rozmawiamy po polsku podchodzili do naszej grupy i mówili "kondolencje dla Polski i Waszego narodu"