Wpis z mikrobloga

Z fejsa Rutkowskiego(w wpisie zakłada że to na 100% ewa tylman, podobno był na miejscu, ciekawe czy znowu rzuca słowa na wiatr..):

W dniu dzisiejszym pomimo moich urodzin przygotowywałem akcję poszukiwawczą zaplanowaną na 7 i 8 kwietnia na rzece Warcie co zapowiadałem na ostatniej konferencji prasowej w Poznaniu dotyczącej zaginięcia Ewy Tylman.

Została postawiona przeze mnie hipoteza, że ciało wypłynie na początku kwietnia - tak też się stało.

Pomimo to, że zwłoki wypłynęły Biuro prowadzi dalsze czynności związane z okolicznościami zaginięcia Ewy.

Jestem w bezpośrednim kontakcie z bratem oraz ojcem zaginionej Ewy Tylman. Hipoteza, którą zakładała policja o wywiezieniu Ewy za granicę oraz próby wyłudzenia odszkodowania upada całkowicie.

W dniu jutrzejszym przedstawie Państwu szczegółowe informacje dotyczące poszukiwań na konferencji prasowej, która odbędzie się o godz. 17.00 w Hotelu Mercure przy ul.Roosevelta 20 w Poznaniu.

#ewatylman
  • 12
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: Przecież on nie wspomniał ze to na 100 procent jej ciało.... to tylko hipoteza, a te jego konferencje prasowe.. ehh ja nie pisałbym z tak duży przekonaniem że ciało wypłynie na początku kwietnia, bo nadal nie zostało potwierdzone że to ona, a poza tym ze wstępnych oględzin wynika że to raczej NIE ona więc nie rzucajmy słów na wiatr panie Rutkowski.
  • Odpowiedz
@kitanop: XDD

Odnośnie Rutka, to po przeczytaniu tego posta nie da się powiedzieć nic innego jak to, że ten człowiek ma...nierówno pod sufitem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czas się wybrać do fryzjera na regulację.
  • Odpowiedz