Chciałbym pójść na kurs CISCO CCNA. Dostałem budżet na to 2 tysiące z firmy. Czy możecie mi polecić jakąś szkołe, placówkę?Dodam, że jestem z Warszawy Zależy mi na certyfikacie i zeby sie nauczyć. Czy są może jakies pakiety kursów CCNA i ten kolejny za niewiele drożej? Proszę o pomoc. #cisco #ccna #sieci #it
@Mbw3: W Warszawie 2 tys zapłacisz za jeden semestr jeśli trafisz tanio, CCNA to 2 semestry. Po ukończeniu akademi otrzymasz certyfikat ukończenia akademi, nie certyfikat CCNA. Certyfikat robi się w autoryzowanym ośrodku, z kuponem zniżkowym z akademi zapłacisz 150$ + VAT, bez kuponu 250$. CCNP to 3 semestry, każdy za przynajmniej 2 tys, żeby mieć CCNP musisz zdać 3 certy - każdy za 150$ + VAT
@Mbw3: książki 250 zł , kurs filmowy 79 zł , materiały z neta za free, packet tracer ( ͡°͜ʖ͡°) , do tego pare miesięcy nauki zależnie od zawziętosci oraz uporu i witamy, a co do ceny obecnie cena to 300$ albo 2x 150$ bez kuponu oba przypadki
#cisco #ccna #sieci #it
CCNP to 3 semestry, każdy za przynajmniej 2 tys, żeby mieć CCNP musisz zdać 3 certy - każdy za 150$ + VAT