Wpis z mikrobloga

@kobietanawykopie: Jak myślisz, że już niżej upaść się nie da tak się możesz srogo zdziwić, jak nie lech tak teraz lechia. W sumie już nawet nie pamiętam kiedy skończyło się kibicowanie swojej drużynie, a zwyczajne nienawidzenie Legii, chociaż tu nawet już nie tylko klub, no ale warszafki nigdzie nie lubią i nie ma co się dziwić. A Warszawa wiochy nie robi.

ED: też dziękuję, że nie jestem Warszafiakiem więc w
  • Odpowiedz
@cielo: Pewnie nie, ale pytałeś kto następny, mój typ to wisła jak wyżej napisałem. Pewnie jak poszukasz to znajdzie w fanowskich sklepach. Ciekawi mnie bardziej czy Legia jakąś taką żenadę uskuteczniała kiedyś, osobiście nie kojarzę, a jak już to na pewno nie na taką skalę.
  • Odpowiedz
@beer_man: też sobie nie przypominam, ale jak ktoś znajdzie to chętnie się pośmieję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
chociaż w sumie, dla niektórych wieszanie "jesteśmy waszą stolicą" to szczyt buractwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cielo: :) Coś usunięte już to zdjęcie, że to przecież komplet bo lechia przyjeżdża, pewnie widziałeś bo przewinęło się pod tagiem, ale nie widzę już.
  • Odpowiedz
@cielo: jaga od zawsze miala kose z legia i polonia, nic wiec dziwnego ze na wyjazd sprzedawali takie szaliki ;d ja tam w sumie ciesze sie ze nie jestem z wawy, wiec nabylem taki szalik
dodam tylko, ze nie ma tutaj bezposredniego pojazdu na klub, wiec nie wiem gdzie widzisz problem
  • Odpowiedz
wiec nie wiem gdzie widzisz problem

@maxciekpl: no to ja Ci nie pomogę, bo dla mnie to żaden problem.
Ja bym po prostu szalika/koszulki/reklamówki z hasłem "dzieki Ci Boze, ze nie jestem z Poznania/Chrzanowa/Pcimia Dolnego" nie założył, bo uważam to za buractwo :)
  • Odpowiedz
@cielo: @beer_man: @kobietanawykopie: Nie rozumiem tego zupełnie. Mam masę gadżetów legijnych jakieś szaliki, koszulki i bluzy, ale wszystkie są pro legijne a nie anty komuś. Takie akcje to kompromitowanie się bo marnuje się potencjał, który można było wykorzystać na ciekawe wsparcie własnego klubu.

A najbardziej żałosna jest sraxa, która gdzie się da wrzuca ANTY WISŁA
  • Odpowiedz
@Kura_Wasylisa: Jest żałosna bo to klub który nie powstał sam z siebie dla sportu, tylko właśnie ANTY. Bycie anty wisła jest w ich prymitywnym DNA.

Mówimy o klubie któremu hymn pisał Maleńczuk, który zlitował się nad tym że oficjalnym hymnem i jedyną przyśpiewką którą umie zaśpiewać każdy żyd jest "Wisła to stara..."
  • Odpowiedz