Aktywne Wpisy
vanschout +16
Kosiniak-Kamysz kupił 96 śmigłowców za 10 mld zł... Idiotyzm jak #!$%@?. To drogie zabawki i bardzo łatwo je zestrzelić. Lepiej zainwestować np. w 100 sztuk samolotów F35a albo w schrony, drony, wyrzutnie rakiet, wieże obserwacyjne a nawet terenówki których też brakuje... Za każdym razem kiedy widzę wojskowy pojazd to zwykle to 20-letni gruz. A teraz będzie tak, że kupi te śmigłowce i fajrant, bo kasy na nic innego nie będzie.
#polityka
#polityka
eleganckichlopak +407
ED: też dziękuję, że nie jestem Warszafiakiem więc w
kolejni po jadze i lechu, kto nastepny?
ja z ostatnich kojarze tylko Jagę
serio, jest pelno gadzetow anty, ale takie cos to najwieksza zenada jaka moze byc :D
chociaż w sumie, dla niektórych wieszanie "jesteśmy waszą stolicą" to szczyt buractwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dodam tylko, ze nie ma tutaj bezposredniego pojazdu na klub, wiec nie wiem gdzie widzisz problem
@maxciekpl: jako gdańszczanka muszę się zgodzić...
@maxciekpl: no to ja Ci nie pomogę, bo dla mnie to żaden problem.
Ja bym po prostu szalika/koszulki/reklamówki z hasłem "dzieki Ci Boze, ze nie jestem z Poznania/Chrzanowa/Pcimia Dolnego" nie założył, bo uważam to za buractwo :)
A najbardziej żałosna jest sraxa, która gdzie się da wrzuca ANTY WISŁA
Mówimy o klubie któremu hymn pisał Maleńczuk, który zlitował się nad tym że oficjalnym hymnem i jedyną przyśpiewką którą umie zaśpiewać każdy żyd jest "Wisła to stara..."