Wpis z mikrobloga

Jak to dobrze, że #netflix robiąc z hukiem wejście do Polski nie zapomniał też dodać polskich napisów do swojego flagowego serialu #houseofcards.

Jesteśmy poważnym streamingiem, ta platforma jest poważna.

Mama taka zadowolona, jak jej nagadałem, że przyjadę na święta to jej pokażę i ustawię w laptoku, że sobie będzie mogła oglądać, bo skończyła na 1 sezonie. Przyjeżdżam, wrzucam do zakładek, odpalam... English, German. No kuźwa naturlisch, że nicht po Polnisch, Was ja sobie myślałem?
  • 8
via Android
  • 0
@kicioch: pierwsze miesiące? Przecież odblokowali się ledwo ze 2-3 miesiące temu... czy ja juz tak podróżuje w czasie ze to było 2-3 lata temu? :)
via Android
  • 0
@Hub99ert: hmm, w sumie racja, jakoś nie zwracałem na to uwagi bo w internetach było "głośno" o tym po prostu.

Tym nie mniej - trochę siara że weszli bez sztandarowego produktu
@PerkoS: no widać jak bardzo im zależy na przedstawieniu odpowiedniej oferty dla nas ;) jak dla mnie to powinni dać niższy abonament niż taki jak wszędzie, bo nie dosc, że baza jest mała to baza filmów przetłumaczonych jest jeszcze mniejsza.
Tym nie mniej - trochę siara że weszli bez sztandarowego produktu

@PerkoS: Jak mieli odsprzedane prawa do emisji to nie mogli tak sobie wejść z HoC do polski, ale z nowym sezonem się to zmieniło. A napisy pojawią się prędzej czy później.