Aktywne Wpisy
ish_waw +810
gracilis +63
Obserwuje sobie kacapską propagandę na wykopie i muszę napisać, że po wielu próbach udało jej się trafić w gusta wykopków. Mianowicie mnóstwo wpisów odwołuje się do treści "nie mam zamiaru walczyć za kraj który nic mi nie daje i tylko zabiera". Kontynuując punktem zaczepienia są p0lki, janusze wyzyskiwacze, mityczne wieloletnie kolejki na rezonans itd. Żeby mieć świadomość, jak bardzo jest to wycelowane w obrzydzenie polakom Polski trzeba pamiętać, że rosyjska propaganda nie
Kupuję MBA 13" 2015 i pojawia się magiczne pytanie o RAM.
Nie zamierzam na nim robić bóg wie czego (żadna obróbka video ani foto, jedynie internety i office), a zamierzam go używać 2-3 lata.
Warto dopłacić do 8GB czy 4GB styknie?
#macbook #macbookair #apple
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Tu nie powiem czy by mi starczyło, bo pokazuje mi napasku zawsze ilość dostepnej pamięci RAM ale Chrome na macu je ile chce, ale tu jednak trochę inaczej działa to niż na windowsie.
Może i na internet i filmy 4GB starczy wystarczająco, ja mam zawsze dużooo zakładek otwartych
Polecałbym Ci kupienie zadbanej używki (niekoniecznie 2015)
Oczywiście to tylko liczby a wszystko wychodzi w praktyce, a jak to bywa z apple, specyfikacja nie gra aż takiej roli i ich 4 GB daje sobie znacznie lepiej radę niż Windowsowe 4GB, czyli windows potrzebowałby jeszcze więcej ramu żeby ogarnąć te