Miał ktoś w ręku Razer Diamondback? http://www.x-kom.pl/p/263917-mysz-przewodowa-razer-diamondback.html Pytanie brzmi - kupiłem Razer Mambę, trochę w ciemno i... średnio mi się ją trzyma chociaż sama mysz 10/10. Znaczy do tej pory jechałem na palm grip, a teraz jestem zmuszony fingertip. Czy Diamon jest bardziej palm-friendly?
No i jeszcze pytanie - czy idzie się do myszki przyzwyczaić (czyli też do zmiany stylu trzymania). Moja ostatnia żyła chyba z 10 lat więc zapomniałem jak to jest zmieniać mysz :D #pcmasterrace #razer #myszki #sprzetkomputerowy #komputery #csgo
@loczyn: wszystko zależy od długości i wysokości myszy. Im dłuższa i niższa tym wygodniej używać palm gripa, jeśli jest krótsza to naturalnie układa Ci się pod claw/fingertip, bo dłoń masz za dużą, żeby normalnie położyć na myszy. Diamondback jest krótszy (o 3mm) od twojej Mamby, ale za to 10mm niższy a co za tym idzie łatwiej bedzie Ci położyć na nim dłoń (czyli używać palm gripa).
@cristovo017: Mogę pomacać jedynie Deathaddera (jutro to zrobię), ale mam 8 dni na zwrot i ew. wymianę. Poczekam z 3 dni i zobaczymy, jak się już przyzwyczaję to zostawię.
@loczyn: w mambie jest sensor od panasonica ktory do fpsow sie nie nadaje wystarczy poczytac, nawet simple na streamie wyzywal ze mu nie tak chodzi jak by chcial
Mirki i Mirabelki, jutro będę pierwszy raz w Szczecinie na dwa dni. Co polecacie zobaczyć? Jestem z koleżką Anglikiem więc fajnie by było ogarnąć coś ciekawego i pokazać mu Polskę z fajnej strony #szczecin #podroze
http://www.x-kom.pl/p/263917-mysz-przewodowa-razer-diamondback.html
Pytanie brzmi - kupiłem Razer Mambę, trochę w ciemno i... średnio mi się ją trzyma chociaż sama mysz 10/10.
Znaczy do tej pory jechałem na palm grip, a teraz jestem zmuszony fingertip.
Czy Diamon jest bardziej palm-friendly?
No i jeszcze pytanie - czy idzie się do myszki przyzwyczaić (czyli też do zmiany stylu trzymania).
Moja ostatnia żyła chyba z 10 lat więc zapomniałem jak to jest zmieniać mysz :D
#pcmasterrace #razer #myszki #sprzetkomputerowy #komputery #csgo
źródło: comment_ENExzoQ4uV3YOTIiSJUe35OkPUzsY0Af.jpg
PobierzJak ma być to myszka od razera to tylko Deathadder pod palma będzie git
@Netiux: Czemu #!$%@?? :D
Jutro muszę pomacać.
@cristovo017:
Ale w ręku Diamondblacka nie miałeś?
W ogóle, jak by trochę już lepiej leżała, chyba dłoń się przyzwyczaja :P
Nie. Wygląda jednak na profilowaną i na pewno dobrze leży w dłoni (nie w mojej ofkors, bo ja wolę mniejsze myszki).
I tak w ogóle jak nie pograłeś myszką chociaż te parę godzin w CSa to nie ma co oceniać czy jest lepiej czy gorzej.
@loczyn: ja po 12 miesiącach dwuklik na lewym, albo rolce ( ͡° ͜ʖ ͡°)