Aktywne Wpisy
lologik +33
Czekam na pierwsze laptopy ze Snapdragonem X. To może być w końcu rewolucja dla osób, które chcą mieć małe, mobilne urządzenie do montażu filmów np. pod Youtuba w 4k i do zabawy w Stable Diffusion. Jeśli to osiągnie wyniki podobne do przeciętnych desktopowych kart graficznych w montażu i AI, może być mała rewolucja:
-nie musisz kupować budy PC z wielką kartą graficzną
-nie musisz kupować laptopa z RTXem za 15k i
-nie musisz kupować budy PC z wielką kartą graficzną
-nie musisz kupować laptopa z RTXem za 15k i
W związku z tym, że zostałem oszukany przez MS...
Chyba wrócę do #android po prawie 3 letniej rozłące.
Stąd moje pytanie jaki telefon* polecacie?
Przedziały cenowe:
1) do 750
2) 750 - 1200
3) 1200 - 1600
* zależy mi głównie na
- aktualizacji do nowego androida (5.0, 6.0)
- ma się nie zacinać! Zostawiłem andka ze zwględu na lagi UI
opcjonalnie:
- czymś na miarę lumia glance screen - pokazuje na zablokowanym ekranie godzinę i powiadomienia
- popularny na xda (w przyszłości jak już producent zawiesi wsparcie, żeby jakiś nowy rom wpadł)
Proszę napiszcie jakie według was polecany telefon ma plusy / minusy.
#bojowkawindowsphone #windowsphone #gorzkiezale #android #androiddeals
To ceny na oko
1 redmi note 2
2 xiaomi mi4c
3 mi5
@Friday5: A czemu mam tak nie tagować? Może już jakiś ktoś zmienił i się pochwali? xD
Jestem przekonany, że gdybyś otrzymał ten system przez OTA nie nazywałbyś go Betą :D
Więc jak już przestaniesz tupać nóżkami przypomnę ci, że 164 stał się OFICJALNYM systemem W10 na telefony i każdy ma możliwość
Masz może ten telefon? Znasz jakieś plusy / minusy? Opłaca się brać wersję z 3GB RAM? No i podstawowe pytanie czy ten PL rom, który trzeba wgrać działa stabilnie... ?
164 wyszło z wersji BETA tak jak android 6.0 wyszedł z wersji beta i który tak jak 164 dostanie kolejne aktualizacje.
164 to pełnoprawna aktualizacja i jest dostępna oficjalnie prze OTA i przez program insider.
Ale od dzisiaj będę myślał jak TY i Andorid 6.0 , 5.0 iOS
Czyli jesteś kolejną osobą której zalezy na formie udostępnienia niż na samym systemie. Mozesz oszukiwać rzeczywistość ale 164 jest oficjalną aktualizacją i ten sam produkt który ja otrzymałem przez OTA osoby z x2x mogą dostać przez insider podkreślam TEN SAM PRODUKT czyli OFICJALNA AKTUALIZACJA