Aktywne Wpisy
26 dni urlopu w Polsce to żart xD Przychodzi sezon letni i nagle tutaj Zdzisia nie ma 2 tygodnie, Ani 3 tygodnie, Basi nawet cały miesiąc (bo jeszcze przechodzi niewykorzystany xDD). Następnie ci sami ludzi biorą sobie jakieś dni wolne w majówki, na żądanie bo ktoś pochlał czy chce sobie jechać do energylandi w środku tygodnia. Jak w tym kraju ma być dobrze skoro ludzi nie ma w pracy praktycznie? Co chwila
radek7773 +284
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1) 5.02.2016 zamawiam oraz płacę via PayPal sławetny powerbank #xiaomi w #gearbest
2) Wiem że to okres świąteczny u nich więc cierpliwie czekam na #tracking number
3) 12.02.2016 wysyłam pierwszy ticket z zapytaniem co się dzieje z moim zamówieniem-brak odpowiedzi
4) 19.02.2016 wysyłam drugi ticket i podobnie jak tydzień wcześniej -brak odpowiedzi
5) 21.02.2016 uderzam na PayPal i tam zakładam spór(dispute)
6) 23.02.2016 jest odpowiedź na PayPalu z Gearbest że towar wysłany,a na moim Gearbest koncie pojawia się nawet fotka mojej przesyłki na wadze oraz otrzymuję numer trackingu RE831112304SE
7) 2.03.2016 jest info z trackingu: "Order departed from sorting hub" i od tamtej pory cisza...
8) Wczoraj otrzymałem maila z PayPala że 12.03.2016 zamkną mi automatycznie ten spór(dispute)i nie będę mógł już na nowo go otworzyć nawet jak paczka nie przyjdzie.
W związku z tym że to pierwsze moje zamówienie w Gearbest i pierwsze za pomocą PayPala,nie mam pojęcia co mam w takiej sytuacji zrobić?Dajcie znać jak ktoś coś miał w podobnej akcji ,bo czas mi ucieka niestety...