W tym wpisie z niedzieli pisałem że Romuald Szukiełowicz nie jest już trenerem Śląska. Na tamtą chwilę nie było to prawdą, ale wszyscy czuliśmy że chwila i się dokona zmiana. @wiktorek_pl twierdził że co to za news skoro nawet Prezes Klubu nic nie wie. Z dzisiejszych informacji dowiadujemy się że on nie musi nic wiedzieć ( ͡°͜ʖ͡°):
Zarząd klubu prowadzi rozmowy w sprawie rozwiązania umowy z trenerem pierwszego zespołu Śląska Romualdem Szukiełowiczem - mówi "Wyborczej" Włodzimierz Patalas, sekretarz miasta i przewodniczący rady nadzorczej Śląska. Nowym szkoleniowcem zostanie Mariusz Rumak
Dobra organizacja, spójność przekazu medialnego, wzajemne zaufanie to podstawa ( ͡°͜ʖ͡°) Sors #ekstraklasa #slaskwroclaw
@appylan: śmiesznie, bo Wrocław co chwila lubi się chwalić jakim to europejskim miastem nie jest, a organizacyjnie zjada ich na śniadanie podkarpacka wieś
@appylan: Ale wbiłeś szpileczkę. Przecież jak pisałeś ten super news to kilka godzin później został on natychmiast zweryfikowany jako nieprawdziwy. Przypominam, że w poniedziałek utrwalałeś wiadomość, że Romuald Szukiełowicz został zwolniony a to nie była prawda na co zwróciłem ci uwagę. Potem nawet ten studenciak, który puścił to info napisał aktualizację w której się kajał, że jednak Szukieł dalej jest trenerem. Druga sprawa jest taka, że Żelem wszystko wie, nawet
@mnbvcxz: zazwyczaj w klubach to Prezes jest osobą zarządzającą i to jego decyzje mają największą moc. A w profesjonalnych klubach mediom się takie informacje dostarcza prze konferencje, oświadczenia, a nie przez rozmowę z jednym dziennikarzem.
No ale żeby odgadnąć co się dzieje w Śląsku trzeba przyłożyć trochę inne standardy ( ͡°͜ʖ͡°)
zazwyczaj w klubach to Prezes jest osobą zarządzającą i to jego decyzje mają największą moc. A w profesjonalnych klubach mediom się takie informacje dostarcza prze konferencje, oświadczenia, a nie przez rozmowę z jednym dziennikarzem.
@appylan: Jak Rumak zostanie trenerem Śląska to podrzucę Ci link do konferencji lub oświadczenia.
@mnbvcxz: na cholerę mi to będzie skoro już to wiem?
@wiktorek_pl: w poniedziałek już się wycofałem, co z resztą napisałem. Nie możesz mnie winić że zaufałem informacji z fanowskiej strony. Jak pisałem, przed wrzuceniem wpisu zerknąłem jeszcze na stronę Śląska, TT, profile kilku dziennikarzy i nie było dementi. Teraz mamy puszczoną bardzo ważną informację w sposób, delikatnie mówiąc, nieprofesjonalny.
@appylan: Ale co ma do rzeczy tutaj Żelem? To wbij szpilkę Patalasowi a nie prezesowi, bo to, że Patalas podaje jakieś informację dziennikarzom nie jest winą prezesa. Ja mógłbym pisać w czym nieprofesjonalny jest Burlikowski i to z własnych osobistych decyzji ale po co.
zazwyczaj w klubach to Prezes jest osobą zarządzającą i to jego decyzje mają największą moc.
@appylan: No patrz a w wielu najlepszych klubach świata
Dobra organizacja, spójność przekazu medialnego, wzajemne zaufanie to podstawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sors
#ekstraklasa #slaskwroclaw
KTO JEST PREZESEM ZARZĄDU, KTÓRY TO PROWADZI ROZMOWY W SPRAWIE ROZWIĄZANIA UMOWY Z SZUKIEŁOWICZEM?
Czyżby osobnik nazywany tutaj Prezes Śląska? Hmm...
@Sverc
Druga sprawa jest taka, że Żelem wszystko wie, nawet
No ale żeby odgadnąć co się dzieje w Śląsku trzeba przyłożyć trochę inne standardy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@appylan: Jak Rumak zostanie trenerem Śląska to podrzucę Ci link do konferencji lub oświadczenia.
@wiktorek_pl: w poniedziałek już się wycofałem, co z resztą napisałem. Nie możesz mnie winić że zaufałem informacji z fanowskiej strony. Jak pisałem, przed wrzuceniem wpisu zerknąłem jeszcze na stronę Śląska, TT, profile kilku dziennikarzy i nie było dementi. Teraz mamy puszczoną bardzo ważną informację w sposób, delikatnie mówiąc, nieprofesjonalny.
@appylan: No patrz a w wielu najlepszych klubach świata