Wpis z mikrobloga

Wg strony http://sky56.cn/english/track/index moja paczka z Gear Best (XFL surface mail) od 29.02 jest w Polsce, jednak do dnia dzisiejszego nie dotarła do mnie. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Na stronie XFL-Express tracking kończy się 19.02. Ciekawe jest też to, że paczka ta była (od 2 dni nie pokazuje już jej) widoczna również w trackingu DHL - i tutaj były dwa statusu takie jak na strone xfl-express ("En route to DHL eCommerce Distribution Center" i "Electronic Notification Received: Your order has been processed and tracking will be updated soon", dodatkowo na stronie DHL wyświetlał się mój adres także chyba rzeczywiście DHL miało paczkę u siebie?!). O co w tym chodzi? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tracking
  • 1
  • Odpowiedz
@cebulion: uff paczka właśnie dotarła :) dodam tylko, że przesyłka wygląda jakby została wysłana z Niemiec (naklejka na przesyłce z napisem PKD, Prepaid, Germany, Postfach 2732, 36243 Niederaula + poniżej mój adres). Po tą naklejką jest inna naklejka z moim adresem i numerem przesyłki - czyli pewnie paczka trafiła najpierw do Niemiec, tam nakleili nową etykietę z adresem i dopiero trafiła do Polski (conajmniej ciekawe :) ). Najważniejsze, że w końcu
  • Odpowiedz