Wkurza mnie podejście niektórych ludzi w stylu: "Po ślubie to tylko kobieta najważniejsza! Ożeń się ze swoją matką jak Ci coś nie pasuje!!!" albo "To ja Cię urodziłam, Matka jest tylko jedna, a żonę zawsze możesz zmienić!!11". Wiadomo, że czasem oczy #!$%@?ą zarosną albo ciężko od cycka mamusi się odstawić, ale ludzie ogarnijcie się ( ͡°ʖ̯͡°) to że ktoś zakłada nową rodzinę wcale nie znaczy, że musi się odwracać od starej. W drugą stronę: nawet jak ktoś jest Twoim rodzicem, nie musisz się we wszystkim z nim zgadzać. Należy po prostu stawać po tej stronie, która w konflikcie ma rację. I pamiętać, że prawda nie leży po środku, tylko tam gdzie #!$%@? leży #pdk
@Meyru: ja kiedyś fajne zdanie czytałam-ze nie jest dobrym kandydatem na meża/zone ktos, kto nas odciągaod rodziny (oczywiście przy założeniu, że ta rodzina jest normalna i z dobrymi relacjami),bo wcale nie chce naszego dobra.
Z drugiej strony niektórym rodzicom ciężko jest zrozumieć, że dziecko jest juz dorosłe i najwazniejsze decyzje befzie podejmować nie z nimi, a z kimś innym..
U mnie na szczęście tego problemu nie ma. Rodzice lubia i cenia
@Meyru: Po ślubie to właśnie żona dla męża (i vice versa) jest najważniejszą osobą, nie mamusia czy siostrzyczka i rodzinka. Dobrem tej drugiej osoby powinno się kierować podejmując wszelakie decyzje. Nie oznacza to że druga połówka ma zawsze racje i należy spełniać każde fanaberie. Od rodziny trzymać się najlepiej jak najdalej, widywać się np w święta bo z nimi najlepiej na zdjęciu się wychodzi.
Gibała wziął psa na scene i zaczął go całować xDD Ktoś z publiczności "żone byś pocałował" i wtedy dopiero podszedl do niej (to ta po prawej na screenie)
#logikarozowychpaskow no i czasem też #logikaniebieskichpaskow #bekazpodludzi
Z drugiej strony niektórym rodzicom ciężko jest zrozumieć, że dziecko jest juz dorosłe i najwazniejsze decyzje befzie podejmować nie z nimi, a z kimś innym..
U mnie na szczęście tego problemu nie ma. Rodzice lubia i cenia