Wpis z mikrobloga

Siemka,

Vaperzy co myslicie o tym zestawie SUBOX
Nie jestem specjalista od vapowania, mieszam czasami sobie liquidy, uzywam aspire bvc z jakimis bateryjkami, ale moze taki zestawik by mi bardziej podpasowal. Coprawda nie ogarniam tych ohmow i wattow :D ktos tez pisal w opiniach ze nie mozna uzywac liquidow z nikotyna?

Bylbym wdzieczny za opinie i porady.
No i cena tego mi pasuje tutaj.

#epapieros #epapierosy
  • 14
@valotr: z nikotyna normalnie używasz tylko w mniejszym stężeniu bo kop nie ma sobie równych na subohmowych grzałkach, zestaw wydaje się ok ale pewnie mirki polecą coś lepszego
@valotr: ja od tego zaczynałem poznawać świat poważniejszych sprzętów i byłem zadowolony jak na pierwszy raz ;) Korzystałem z niego 3 miesiące i nie miałem problemów - jak na początek mogę polecić

Zestaw teraz leży w szafce jako backup + przyda się na koncerty jak będzie trzeba mi coś mniejszego w kieszeni
@valotr: Subox na poczatek jest dobrym wyborem, jesli chodzi o liquidy to zacznij od 6mg i sprawdzaj wedle wlasnego upodobania. Na jak to nazwales "kop" znaczenie ma tez ilosc uzywanych watow :)
@VinexUs: @tejotte: @Oszczer:
dzieki za odpowiedzi :) brzmi dobrze z tego co widze...
jedynie co to wlasnie te 6mg .. jako ze teraz wapuje 11-12mg.. 6mg nie bedzie za male?
Poki co nie chce nic wiekszego/mega dobrego/drogiego bo tez vapuje tylko wieczorami :)
@valotr: Nie będzie za małe, jak ja się przesiadłem na lepszy sprzęt, to zacząłem od 6, potem zjechałem do 3, teraz robię samogony z 2mg. Jak ostatnio próbowałem 6mg od kumpla z cthulhu, to mnie drapało w gardło ;p
@valotr: Już 8 miesiąc mój subox służy. Ani razu nie miałem z nim problemów - jak najbardziej dobry wybór. Od tego właśnie zaczynałem przygodę z e-paleniem wedle zasady im lepszy sprzęt, tym łatwiej rzucić i dłużej posłuży. Zaczynałem od 12mg bo 6mg na początku za #!$%@? nie dawała mi kopa w gardło. Niedawno dopiero przerzuciłem się na 6. Kwestia indywidualna ale pisanie z miejsca OLA BOGA PŁUCA CI URWIE jest
@valotr: Sam mam Suboxa. Poza faktem, iż błyskawicznie się porysował mimo, iż o niego bardzo dbałem to jest jak najbardziej w porządku na początek, z czasem możesz zmienić zasilanie na jakieś z TC i będzie fajnie ;) Jeśli chodzi o nikotynę - kop jest duuuużo większy niż na zwykłych clearomizerach. Tak jak piszą koledzy - zacznij od 6, zobacz czy Ci wystarcza, 12 może być już trochę za dużo - na